Sport

Cine transmite la tv meciul Slavia Praga – CFR Cluj, în etapa a 3-a din Conference League. Care e situația în Grupa G

CFR Cluj are nevoie neapărat de victorie în meciul din deplasare cu Slavia Praga dacă vrea să mai spere la calificare în grupa de Conference League.
06.10.2022 | 08:51
Cine transmite la tv meciul Slavia Praga  CFR Cluj in etapa a 3a din Conference League Care e situatia in Grupa G
Slavia Praga are 4 puncte după două meciuri, iar CFR Cluj doar un punct. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a transferat un nou jucător înainte de meciul cu Slavia Praga, iar echipa lui Dan Petrescu e condamnată să câștige dacă vrea să mai spere la calificare.

Ce post TV transmite meciul dintre Slavia Praga și CFR Cluj din Conference League

Partida din Cehia va fi transmisă în direct de către Pro Arena și Voyo, joi, 6 octombrie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Tot Pro Arena va transmite și meciul dintre danezii de la Silkeborg și FCSB, cu aproximativ două ore înainte de partida ardelenilor (19:45). PRO TV a renunțat la partidă, după ce Nicolae Dică a decis să se concentreze pe meciurile din campionat și nu a deplasat în Danemarca șapte jucători importanți, informație dezvăluită de FANATIK.

Astfel, postul va transmite în premieră ambele partide ale echipelor românești din grupele UEFA Europa Conference League.

ADVERTISEMENT

Slavia Praga, liderul grupei. CFR Cluj își joacă ultima șansă la calificare

Slavia Praga are patru puncte după victoria cu Ballkani (3-2) și remiza cu Sivasspor, iar o victorie cu CFR Cluj i-ar menține pe cehi pe primul loc în grupă.

De celalaltă parte, campioana României are doar un punct, obținut în prelungiri după golul lui Yuri Matias în meciul din Kosovo.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut cu Sivasspor cu scorul de 1-0 pe teren propriu, iar orice rezultat în afară de victorie o scoate din calculele calificării.

Sivasspor și Slavia Praga par mari favorite la calificare, cu câte patru puncte, în timp ce Ballkani și CFR Cluj au doar un punct.

ADVERTISEMENT

Slavia Praga e pe locul doi în campionatul Cehiei. CFR Cluj, victorie chinuită cu Petrolul

Slavia Praga a câștigat în ultimul meci de campion cu 3-0 în fața celor de la Slovan Liberec, toate cele trei goluri fiind marcate între minutule 16 și 29, adică 13 minute.

Fosta echipă a lui Nicolae Stanciu e pe locul doi în clasament, la un punct de liderul Sparta Praga, care are și un meci mai puțin disputat.

Campioana României s-a chinuit cu Petrolul și a reușit victoria în minutul 91, după golul lui Cristi Manea. CFR Cluj e pe locul patru în SuperLiga, cu 21 de puncte și două meciuri mai puțin disputate.

ADVERTISEMENT