Sport

Cine transmite la TV România – Elveția, ultimul meci din preliminariile Euro 2024

România - Elveția este ultima întâlnire a ”tricolorilor” din preliminariile Euro 2024, iar jocul va putea fi urmărit și la TV.
21.11.2023 | 12:01
Cine transmite la TV Romania  Elvetia ultimul meci din preliminariile Euro 2024
România - Elveția este ultima întâlnire a ”tricolorilor” din preliminariile Euro 2024, iar jocul va putea fi urmărit și la TV. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Reprezentativa noastră a obținut biletele pentru turneul final după victoria în fața Israelului, însă dacă nu pierde pe Arena Națională în ultima etapă a Grupei I va încheia campania pe primul loc.

România – Elveția, ultima partidă din preliminariile Euro 2024, se vede la TV

Chiar dacă ambele formații sunt deja calificate la Euro 2024, meciul România – Elveția nu este doar o simplă dispută de palmares. Fanii naționalei care nu au mai prins bilete pentru ultimul joc din preliminarii vor putea urmări totul la TV.

ADVERTISEMENT

Dacă partida cu Israel, desfășurată în Ungaria, s-a văzut pe Prima TV, finalul apoteotic al acestei campanii de calificare aparține postului Antena 1, care va transmite în direct jocul de pe Arena Națională, programat marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45.

După ce întâlnirea cu Israel, care a adus mult visata calificare, a făcut audiențe extraordinare la Prima TV, postul Antena 1 vrea să dea marea lovitură cu duelul împotriva Elveției. Și asta pentru că va fi marea sărbătoare a ”tricolorilor” în fața a 50.000 de spectatori și a milioane de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Meciul va fi comentat de Felix Drăghici și Andrei Rădulescu. Expertul care va analiza toate detaliile la emisiunea de dinainte și de după partidă va fi Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naționale.

Cerere record de bilete pentru România – Elveția

România și Elveția și-au asigurat biletele pentru Euro 2024, însă întâlnirea de pe Arena Națională are o miză uriașă. Cine câștigă, cu amendamentul că ”tricolorii” au și varianta egalului, va termina grupa pe primul loc și va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru turneul final.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci al formației lui Edi Iordănescu din grupele pentru preliminariile Euro 2024 se joacă cu casa închisă. A fost o cerere record de bilete pentru România – Elveția și vor fi prezenți pe stadion peste 50.000 de oameni. Elvețienii au cerut doar 289 de bilete pentru acest duel.

La FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a discutat despre această cerere record de bilete pentru jocul de pe Arena Națională. Oficialul FRF susține că astfel de dorință a suporterilor români de a veni să susțină echipa națională nu a existat până acum. El este de părere că “tricolorii” puteau să aducă pentru acest meci și 120.000 de oameni pe stadion.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a oferit un sfat pentru suporterii echipei naționale. Analistul este de părere că oamenii trebuie să se obișnuiască să își cumpere bilete din timp. Oficialul FRF susține că cei mai mulți dintre fani au lăsat achiziționarea biletelor pe ultimele zile și de aceea nu au reușit să pună mâna pe vreun tichet.

ADVERTISEMENT
1,61 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe în aceeași repriză” la meciul România - Elveția