News

Cine va câștiga alegerile parlamentare și euro-parlamentare în România? Profeția lui Mitică Dragomir: ”Poate fi omul anului 2024”

Dumitru Dragomir a venit la ”MAX Profețiile lui Mitică” cu un favorit neașteptat la alegerile parlamentare și euro-parlamentare care vor avea loc în 2024.
28.12.2023 | 17:24
Cine va castiga alegerile parlamentare si europarlamentare in Romania Profetia lui Mitica Dragomir Poate fi omul anului 2024
Dumitru Dragomir a venit la ”MAX Profețiile lui Mitică” cu un favorit neașteptat la alegerile parlamentare și euro-parlamentare care vor avea loc în 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal e convins că Gabriela Firea ar câștiga lejer alegerile pentru postul de primar al Capitalei. El crede că Firea ar fi singura care ar putea să-l învingă pe actualul edil Nicușor Dan.

Pe cine vede Dumitru Dragomir favorit la alegerile parlamentare

În ultima ediție din 2023 a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a prezis că AUR va fi partidul surpriză la alegerile parlamentare și euro-parlamentare și crede că George Simion are o șansă importantă de a ajunge președintele României.

ADVERTISEMENT

”AUR va câștiga alegerile, europarlamentarele că astea sunt primele. La parlamentare va câștiga PSD. Ăștia ar trebuie să fie deștepți, să lase orgoliul de o parte, PNL și PSD să meargă mână în mână și 4-5 ani de acum înainte nu are nimeni ce să le facă. Să se înțeleagă.

Ar fi un partid-stat ca pe vremea lui Ceaușescu, dar ai o opoziție foarte puternică prin Simion (n.r. – George Simion, președintele AUR). Dacă Simion are puțin noroc poate să fie președintele țării. Simion poate fi omul anului 2024. Depinde și de ăștia de afară, de partenerul nostru strategic.

ADVERTISEMENT

Simion începe să devină cunoscut. În momentul în care l-a primit Papa, dar dacă-l primește și… Oricine îl primește din primii 10 ai Americii s-a terminat. Dacă nu sunt atenți, ăsta va fi partidul care va fi la putere.

Dacă nu vor fi atenți la Simion, Simion vine cel mai tare pe turnantă și joacă… Pentru că ăștia sunt niște jucători politici, să nu se mai supere cineva pe mine dacă spun că joacă bine. Joacă excelent Simion, unele…, nu poți fi perfect.

ADVERTISEMENT

Mai faci și gafe, mai ales dacă vine unul și te incită, te înjură, te scuipă, vine în fața ta și vorbește și te scuipă, îți dai seama că îți vine să-i dai și un cap în gură că ești om. A jucat foarte bine Simion până acum. Dacă nu sunt atenți vine pe turnantă și le ia tot”, a declarat Dragomir.

Recomandare pentru Marcel Ciolacu

Fostul președinte al LPF a avut un sfat și pentru premierul Marcel Ciolacu, cel care își dorește să ajungă președintele României. ”Om tare pe pământ am cunoscut eu și nu i-au putut număra gloanțele în piept. Nu există om tare pe pământ. Uitați-vă la fostul președinte al SUA…

ADVERTISEMENT

Nici ăsta (n.r. – Marcel Ciolacu) nu e tare până nu pune mâna pe funcție. Prima greșeală a lui Ciolacu a fost când a adus unul mai deștept ca el să-l consilieze, pentru că Victor Ponta e mai deștept decât el cu 10 clase. Mai deștept, păi ca să fii viclean trebuie să fii deștept.

Ponta l-a învățat numai la prostii și nu și-a dat seama decât foarte târziu. Îl împinge la prostii. Ponta este mai deștept decât ei toți. Nu l-aș sfătui pe Ciolacu să facă un pas în spate, ci să-i dea un brânci lui Ponta.

Ponta este procuror și nu se debarasează de…, el vrea pe toată lumea la pușcărie. Ești vinovat, nevinovat, la pușcărie. Nu mai merge, s-a cam terminat și cu chestia asta. Au fost 10 ani în care au aruncat numai pe Băsescu, dar când colo era și el în spatele nenorocirilor”, a spus Dragomir, la ”MAX Profețiile lui Mitică”.

De ce nu mai câștigă Clotilde Armand un nou mandat

”Oracolul din Bălcești” a trimis o nouă înțepătură la adresa lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, și nu crede că aceasta va câștiga un nou mandat. ”Și dacă vine NATO tot nu mai câștigă, nu sunt răutăcios că aș putea să vorbesc foarte multe.

A încercat să facă rău oamenilor cu notorietate, să intre într-un vârtej din ăsta de negativism și lumea să zică ‘bine i-a făcut umflatului ăla’, dar eu n-am marșat pe scandal. Și dânsa, și domnul Nicușor Dan au nevoie de scandal, că nu mai scandalul în mai propulsează.

Nu are nicio șansă. Dacă NATO vine și o impune, pentru că ea a fost impusă, a făcut niște greșeli… În primul rând n-a putut opri televiziunile care au dat ce s-a întâmplat la alegerea ei.

Plus că în Sectorul 1, eu stau în Sectorul 1, în Nordului aici care e cel mai select cartier al Bucureștiului te mănâncă șobolanii. Sunt șobolanii cât pisica. Nu mai iese niciodată. Și dacă îi împușcă pe concurenți, cum m-a împușcat pe mine Ponta la Ligă, tot nu iese. Nici locul 2 nu-l ia”, a afirmat el.

Previziunile lui Dragomir pentru alegeri

ADVERTISEMENT