Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ciprian Marica, dezvăluire uluitoare după U Craiova – Farul 1-2: ”Gică Hagi a spus că nu o să pierdem în play-off”

Încântat de victoria din meciul U Craiova - Farul 1-2, Ciprian Marica a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Gică Hagi i-a promis înaintea play-off-ului că echipa nu va mai pierde.
13.04.2024 | 00:42
Ciprian Marica dezvaluire uluitoare dupa U Craiova  Farul 12 Gica Hagi a spus ca nu o sa pierdem in playoff
Încântat de victoria din meciul U Craiova - Farul 1-2, Ciprian Marica a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Gică Hagi i-a promis înaintea play-off-ului că echipa nu va mai pierde. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Marinarii” s-au impus cu 2-1 pe terenul oltenilor și au revenit în lupta pentru cupele europene. Victoria a fost adusă de ”dubla” fantastică realizată de atacantul Ionuț Cojocaru, noua minune a constănțenilor.

Ciprian Marica visează la cupele europene după U Craiova – Farul 1-2

La finalul partidei U Craiova – Farul 1-2, din etapa a 4-a a play-off-ului din SuperLiga, acționarul Ciprian Marica a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre faptul că la finalul sezonului regulat Gică Hagi i-a zis că echipa nu va pierde niciun joc în play-off.

ADVERTISEMENT

”Acum nu mai e presiunea care era până la îndeplinirea obiectivului, intrarea în play-off. Aia a fost adevărata presiune. Acum e obiectiv intrarea în cupele europene, dar altfel jucăm. Din discuțiile cu Gică e o altă încredere. E o presiune, bineînțeles, dar o presiune pozitivă cumva.

Speram la cupele europene și înainte de meciul ăsta. Avem încredere în jocul nostru, iar atunci când am intrat în play-off Gică Hagi a spus că nu o să mai pierdem niciun joc. I-am spus că nu cred asta, dar el mi-a zis că sigur așa va fi pentru că nu mai e presiune”, a declarat Marica, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cojocaru, răspuns pentru Mihai Rotaru

Fostul internațional român a vorbit și despre prestațiile încântătoare ale puștiului Ionuț Cojocaru, cel care a adus victoria Farului în Bănie. ”Mie mi-a plăcut Cojocaru. Am vorbit cu Gică pe tema asta și mi-a spus că are un jucător bun și în care crede mult. Nu știu cum face Gică cu acești tineri, dar ne iese.

Pe Cojocaru l-am văzut puțin jucând, dar pasa de gol la Louis Munteanu în meciul cu Rapid mi-a dat de înțeles că e fotbalist. Nu am văzut pasa aia și puțini au văzut-o. Îmi aduc aminte de Messi că a mai dat o pasă în MLS pe care nu a înțeles-o nimeni. Și asta a lui Cojocaru mi s-a părut fantastică.

ADVERTISEMENT

Acum și cu aceste 2 goluri se dovedește că acest puști are potențial. Vorbeam cu cineva din staff-ul Craiovei și îmi spunea că l-au mai dorit și înainte. Mi-a zis că i-a transmis domnului Rotaru că e un puști la Farul care trebuie văzut, iar domnul Rotaru i-ar fi zis ‘lasă-mă, vii cu puști din ăștia…’. Uite că puștiul ăla…

Sigur, vrei să iei certitudini, mulți tind să facă greșeala asta, inclusiv noi. De multe ori credem că experiența bate tinerețea, dar cheia este să facem un mix bun. Noi avem o identitate, o filosofie de joc.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB ia campionatul pe valoarea individuală a jucătorilor, dacă Craiova se bazează strict pe valoarea individuală a jucătorilor, și mă refer aici la Mitriță și la Baiaram, pentru că în ei stă, dar ca echipă cred că Farul are exprimarea cea mai frumoasă”, a explicat Marica.

Louis Munteanu, pregătit să facă față presiunii lui Gigi Becali

Tot la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, acționarul de la Farul a vorbit și despre șansele ca Farul să poată obține la vară transferul definitiv al tânărului atacant Louis Munteanu de la Fiorentina.

”La noi, Louis Munteanu cunoaște rețeta, știe, cu el am devenit campioni, e un jucător apreciat și îndrăgit la echipă, cu siguranță că acesta va fi atuul nostru. FCSB și Rapid sunt 2 echipe atractive, dar nu e ușor să te adaptezi. Cred că ar rezista la presiunea lui Gigi Becali, a ajuns la o vârstă, la o maturitate, și are încredere în el, dar asta nu înseamnă că pe termen lung.

Ca la orice jucător, dacă nu înțelegi că mai sunt și perioade mai puțin fericite, așa cum se întâmplă și acum… La FCSB, domnul Gigi Becali nu prea are răbdare și dacă nu marchează îl schimbă imediat și atunci jucătorul român, în general, nu neapărat Louis Munteanu, e greu să reziste, să ducă presiunea. Jucătorului român îi place siguranța, nu îi place concurența.

Nu poți să ai constanță, nu poți să ai o formă bună dacă nu joci meci de meci. Nu am discutat despre câți bani am putea oferi Fiorentinei pentru a-l avea pe Louis Munteanu pentru că nu s-a terminat campionatul, dar ne facem ceva previziuni și bugetul pentru anul care urmează.

Dacă Fiorentina va avea oferte mai bănoase, greu de crezut că ne poate alege pe noi. Noi ne bazăm foarte mult pe ceea ce simte și ce vrea jucătorul, dar relația cu Fiorentina va fi greu de gestionat”, a încheiat Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT