Fotbal international

Ciprian Tătărușanu a dezvăluit ce pasiune culinară are: ”Îmi place să fac pâine în casă”

08.04.2021 | 10:18
Ciprian Tatarusanu a dezvaluit ce pasiune culinara are Imi place sa fac paine in casa
ADVERTISEMENT

Portarul echipei AC Milan, Ciprian Tătărușanu, a oferit un interviu inedit pentru canalul oficial al clubului italia în care a dezvăluit ce pasiune culinară are și de ce este mai fericită acum soția sa.

Tătărușanu a evoluat în cinci partide pentru milanezi în acest sezon, două în Europa League, două în Cupa Italiei și unul în Serie A, reușind de trei ori să mențină poarta intactă.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile sale nu au rămas neobservate, italienii fiind mulțumiți de portarul român și au evidențiat rolul acestuia ori de câte ori s-a apelat la serviciile sale în lipsa lui Gianluigi Donnarumma.

Inedita pasiune culinară a lui Ciprian Tătărușanu

Vorbind perntru canalul AC Milan Talk, Ciprian Tătărușanu a precizat că pasiunea sa culinară este să facă pâine în casă: ”După cafea, am altă pasiunea mare: să fac pâine acasă. Trebuie să stai mult pe aluat, să îl observi, să vezi cum crește, sunt mulți pași înainte de a pune pâinea în cuptor. Pentru mine este o bucurie”.

ADVERTISEMENT

Tătărușanu a povestit că o singură dată, când era la Nantes, a pregătit ceva pentru colegi: ”Nu am gătit niciodată pentru colegi. O singură dată, când eram la Nantes, am făcut cafea pentru toată echipa cu aparatul meu”.

Fostul titular din poarta naționalei a explicat de nu mai poartă părul foarte lung: ”Am vrut să îl las lung, dar nu mi s-a potrivit așa cum aș fi crezut. Nu aveam volumul necesar așa că l-am scurtat. Soția mea este foarte fericită acum”. Întrebat dacă soția conduce acasă, Tătărușanu a spus râzând: ”Nu. A fost alegerea mea. Nu aveam volumul necesar așa că l-am tăiat”.

ADVERTISEMENT

Cine este cel mai apropiat coechipier

”M-am adaptat foarte bine la Milano. Îmi place că pot să locuiesc într-o casă cu grădină, este mai bine și pentru copii. Milan este una dintre cele mai mari echipe din lume, am fost foarte fericit să pot veni aici.

Adevărata bucurie a fost când am semnat contractul. Am fost sunat de agentul meu, el m-a anunțat că a vorbit cu Maldini și Massara. A fost foarte frumoasă prima mea zi la Milanello, este grozav când descoperi o bază nouă de antrenamente”, a mai declarat Tătărușanu, care a precizat că dintre celelalte sporturi îi plac tenisul și fotbalul american.

ADVERTISEMENT

În încheiere, portarul român a spus că cel mai bine din lotul Milanului se înțelege cu Antonio Donnarumma, fratele mai mare al titularului Gianluigi: ”Mă simt minunat cu portarii, ne distrăm în fiecare zi. Există o relație bună cu Antonio Donnarumma, avem pasiuni comune și ne înțelegem bine”.

ADVERTISEMENT