Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Clasamentul lui Adrian Ilie după derby: „Atmosfera și Colțescu, în top!” Pe ce loc e FCSB. Video exclusiv

Adrian Ilie (48 de ani) a pus sub lupă derby-ul FCSB - Rapid 3-1 în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
07.11.2022 | 15:12
Clasamentul lui Adrian Ilie dupa derby Atmosfera si Coltescu in top Pe ce loc e FCSB Video exclusiv
Topul lui Adrian Ilie după derby: „Atmosfera și Colțescu, în top!” Pe ce loc e FCSB. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Cobra”, Adrian Ilie (48 de ani) a făcut din nou show la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul mare atacant al României l-a lăudat pe Octavian Popescu după FCSB – Rapid 3-1 și a pus sub lupă derby-ul de pe Arena Națională.

Topul lui Adrian Ilie la FCSB – Rapid 3-1

Adrian Ilie a rămas impresionat de atmosfera de pe Național Arena. La FCSB – Rapid 3-1 s-a bătut recordul de spectatori din acest sezon de SuperLiga. Pe cel mai mare stadion din țară au asistat 31223 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi în topul preferințelor sale, fostul atacant a pus maniera de arbitraj a lui Sebastian Colțescu, podiumul fiind completat de FCSB, care a făcut cel mai bun joc al ei din acest campionat.

„Cred că dacă aș face un clasament la derby-ul de aseară aș pune pe primul loc atmosfera, pe locul doi arbitrajul, pe locul 3 Steaua. Toate lucrurile astea, atmosfera și arbitrajul, duc ca jucătorii să se exprime diferit în teren.

ADVERTISEMENT

Dacă Sebi Colțescu întrerupe jocul și încep să facă ce vrea în teren cred că nu se mai ajunge la nivelul respectiv. Nu dă cursivitate jocului. Și au fost jucători nervoși în timpul meciului. Sunt mulți. El a procedat fix cum trebuie.

Deci aș pune atmosfera, Colțescu, care a dirijat perfect totul, Steaua cu un nivel și o atitudine foarte bună și a participat și Rapid la acest spectacol”, a declarat Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Despre Tavi Popescu: „Are ceva din mine”

Referitor la Octavian Popescu, Adrian Ilie a spus că „decarul” roș-albaștrilor îi seamănă ca stil de joc. Mai mult, Horia Ivanovici la poreclit „Cobra mic”. Cu Rapid, Tavi Popescu a spart gheața, reușind să marcheze primul său gol din acest sezon.

„Finalizare din prima, uşor în colţul lung. Joacă simplu, finalizare simplă. Execuţie foarte bună a lui Tavi Popescu, are calitatea asta. Are ceva din mine. A profitat foarte mult de şansa pe care a avut-o în acest meci. Trebuie să îi dea continuitate.

ADVERTISEMENT

Îmi place acum că ma spus în cealaltă emisiune că a uitat fotbalul. Începe să îl joace din momentul de faţă. Din punctul meu de vedere, trebuie să îşi facă o analiză personală, pentru că trebuie să ajungă mult mai sus”, a comentat Adrian Ilie prestația lui Tavi Popescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT