Fotbal intern

Coincidențe stranii după numirile lui Mihalcea și Mulțescu la Dinamo! Chindia, ”piaza rea” a ”câinilor”

16.07.2020 | 12:41
Coincidente stranii dupa numirile lui Mihalcea si Multescu la Dinamo Chindia piaza rea a cainilor
ADVERTISEMENT

Echipa Dinamo București traversează cea mai neagră perioadă din istorie, dar coincidențele stranii apar  în acest sezon numirile antrenorilor Adrian Mihalcea și Gheorghe Mulțescu.

Pentru al treilea sezon consecutiv ”câinii” au ratat prezența în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, iar situația s-a complicat foarte mult în pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Conducerea dinamovistă a decis la acel moment schimbarea lui Dusan Uhrin și înlocuirea lui cu Adrian Mihalcea în încercarea de a da un imbold echipei care pierduse primele două jocuri din play-out.

Dinamo și coincidențele de după numirile lui Mihalcea și Mulțescu

Fostul secund al lui Cosmin Contra la naționala României a condus două antrenamente la Dinamo și se pregătea să debuteze oficial pe banca tehnică a ”câinilor” când a început toată nebunia cu coronavirus și campionatul a fost întrerupt.

ADVERTISEMENT

După ce a autoritățile au permis în luna iounie reluarea competiției, Mihalcea și-a pregătit fotbaliștii de jocul împotriva Chindiei Târgoviște când a căzut ”bomba” în Ștefan cel Mare că magazionerul este infectat cu Covid-19.

Acesta a fost primul caz de coronavirus din fotbalul românesc, iar LPF a decis imediat amânarea întâlnirii cu Chindia, și pe următoarea împotriva celor de la FC Hermannstadt. Jucătorii dinamoviști au fost nevoiți să intre în izolare la domiciliu pentru șapte zile.

ADVERTISEMENT

Această izolare a fost una dintre cauzele pentru care Dinamo a avut în continuare rezultate dezastruoase, iar Mihalcea a juns să fie dat afară și înlocuit cu Gigi Mulțescu, dar coincidențele stranii au continuat la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Nu ştiu ce să mai fac, e o nenorocire”

Supranumit ”SMURD”-ul, Mulțescu a venit încrezător că va putea să-i scoată pe ”câini” din groapă, însă are parte de aceleași necazuri ca și pedecesorul său. A condus două ședințe de pregătire la Săftica și chiar în ziua în care trebuia să se joace restanța cu Chindia, șase jucători au fost testați pozitiv cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

”Parcă a căzut cerul pe mine. Este un ghinion pe echipa asta ce nu pot să-mi închipui. Parcă toate relele din lume s-au adunat la Dinamo. Cei negativi au fost trimişi acasă. Deocamdată ni s-a recomandat să stăm în casă. Stau cu masca pe figură şi singur în maşină. Nu ştiu ce să mai fac, e o nenorocire”, a declarat Mulțescu pentru FANATIK la aflarea veștii.

LPF a anunțat imediat prin vocea secretarului general Justin Ștefan că meciul Dinamo – Chindia se va amâna, iar în acest moment se caută date libere pentru o nouă reprogramare. Deși pare cel mai acccesibil joc pentru ”câini”, deoarece trupa lui Emil Săndoi este ultima și pare condamnată la retrogradare, târgoviștenii parcă sunt ”piaza rea” pentru Dinamo.

Când va decide Liga Profesionistă se se joace această întâlnire vom afla cât de curând, dar jucătorii lui Gigi Mulțescu (dacă va mai fi la acel moment pe banca tehnică) ar trebui ca măcar câteva zile înaintea disputării partidei să nu intre în contact cu nimeni. Asta dacă vor să joace buclucașul meci împotriva Chindiei.

ADVERTISEMENT