ADVERTISEMENT
Sport

Colegii de la Steaua nu pot participa la înmormântarea lui Martin Tudor din cauza Ordonanţei Militare: “Nu ştiu cum o să facem să ajungem la el!”

Autor: Marian Popovici | 30.03.2020 | 14:28
Colegii de la Steaua nu pot participa la înmormântarea lui Martin Tudor din cauza Ordonanţei Militare:
Colegii de la Steaua nu pot participa la înmormântarea lui Martin Tudor din cauza Ordonanţei Militare Nu ştiu cum o să facem să ajungem la el!

Foştii colegi ai lui Martin Tudor au rămas fără cuvinte după ce portarul Stelei s-a stins din viaţă la doar 43 de ani din cauza unui infarct. Colegii caută soluţii să meargă la înmormântare pentru că Ordonanţa Militară interzice ca mai mult de 8 persoane să participe la înmormântări. 

ADVERTISEMENT

Colegii de la Steaua nu pot participa la înmormântarea lui Martin Tudor! Ce spune Ordonanţa Militară

Conform Ordonanţei Militare nr. 3 la o înmormântare nu pot participa mai mult de 8 persoane ca măsură pentru a putea răspândi cât mai puţin virusul COVID-19, care în această perioadă face ravagii în toată lumea.

„Se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, înmormântări), la care pot participa maximum 8 persoane, cât şi împărtăşirea credincioşilor bolnavi la domiciliul acestora”, se arată în Ordonanţa Militară.

“Nu ştiu cum o să facem să ajungem la el, din cauza restricţiilor din perioada asta cu coronavirusul”

Fostul coleg al lui Martin Tudor de la Steaua, Iulian Miu, a declarat că el şi ceilalţi colegi încearcă să găsească o soluţie pentru a putea participa la funeraliile portarului:

ADVERTISEMENT

“Chiar vorbeam cu foştii colegi… Nu ştiu cum o să facem să ajungem la el, din cauza restricţiilor din perioada asta cu coronavirusul. E tragic”, a spus Iulian Miu pentru Telekomsport.

Din informaţiile FANATIK, înmormântarea ar putea avea loc la Drăgăşani.

“Nu avem voie să mergem nici la înmormântare în perioada asta. Asta e și mai trist”

Helmuth Duckadam a declarat că va fi imposibil ca staff-ul echipei să ajungă la înmormântarea lui Martin Tudor pentru că este un lucru interzis de Ordonanţa Militară:

ADVERTISEMENT

„Îmi pare așa de rău… Nu avem voie să mergem nici la înmormântare în perioada asta. Asta e și mai trist. Eu îl voi păstra în memorie indiferent dacă voi merge sau nu la înmormântarea lui. Mi-e greu să vorbesc mai multe despre Martin. E un trăsnet!”, a spus Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB pentru Gsp.

Martin Tudor a jucat la Steaua între 1999 şi 2005: “Mi s-a rupt sufletul când am părăsit cantonamentul de la Kaprun, din Austria. În ultima noapte am plâns, pentru că am iubit acest club mai mult decât pe mama”, a spus Tudor într-un interviu acordat imediat după ce a părăsit echipa.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!