Sport

Compagno, ironizat după ce a rămas în afara lotului Italiei: „L-a luat Mancini. De urechi! De ce?”. Un alt atacant face senzație în „Squadra Azzurra”

Andrea Compagno a fost ironizat după ce a rămas în afara lotului Italiei pentru debutul în preliminariile Euro 2024. Atacantul care i-a luat locul face senzație.
28.03.2023 | 12:00
Compagno ironizat dupa ce a ramas in afara lotului Italiei La luat Mancini De urechi De ce Un alt atacant face senzatie in Squadra Azzurra
Compagno, ironizat după ce a rămas în afara lotului Italiei: „L-a luat Mancini. De urechi! De ce?”. Înlocuitorul atacantului de la FCSB face senzație pentru „Squadra Azzurra”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost în atenția lui Roberto Mancini pentru a fi convocat în lotul naționalei Italiei pentru partidele cu Anglia și Malta din preliminariile Euro 2024. Totuși, atacantul italian de la FCSB a rămas în afara lotului, iar în locul său a fost convocat Mateo Retegui.

Ionel Ganea l-a ironizat pe Andrea Compagno: „L-a luat Mancini. De urechi!”

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, a comentat decizia lui Roberto Mancini de a nu-l include pe lista de jucători a Italiei pentru debutul în preliminariile Euro 2024 pe Andrea Compagno. Ganea l-a ironizat pe Andrea Compagno, însă a precizat că în viitor Mancini ar putea să apeleze la atacantul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„L-a luat pe Compagno (n.r. – selecționerul Roberto Mancini). De urechi!? De ce!? Are și el un an bun – Compagno vrea să-l ia de urechi – dacă merge bine, va fi luat în următoarele meciuri de Mancini.

Italia nu traversează nici ea o perioadă foarte bună, toți ochii vor fi pe el, totul depinde de el, de cum va evolua la FCSB. Sunt de părere că Andrea Compagno va ajunge la echipa națională”, a declarat Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT

Mateo Retegui, „înlocuitorul” lui Andrea Compagno, face senzație în tricoul Italiei

Italia a debutat cu stângul în preliminariile Euro 2024. „Squadra Azzurra” a pierdut pe teren propriu, scor 1-2 cu Anglia. Singurul gol al italienilor a fost marcat de Mateo Retegui. Atacantul în vârstă de 23 de ani de la Tigre a marcat și împotriva Maltei, scor 2-0 și a ajuns la două reușite în tot atâtea meciuri pentru selecționata lui Roberto Mancini.

Mateo Retegui a fost convocat în premieră de Roberto Mancini la naționala Italiei, iar evoluțiile foarte bune de la echipa națională au atras atenția echipelor din Serie A pentru transferul fotbalistului care evoluează în Argentina.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota lui Mateo Retegui a crescut de la 6,5 milioane la 8 milioane de euro. „Cinci oferte diferite au ajuns în ultimele trei săptămâni. Patru dintre acestea sunt de la cluburi din Europa”, au declarat surse din anturajul clubului argentinian.

Andrea Compagno a devenit de patru ori mai valoros după transferul la FCSB

Andrea Compagno este golgheterul SuperLigii, la egalitate cu Marko Dugandzic, ambii cu câte 16 reușite. Potrivit ultimei actualizări făcute de specialiștii de la Transfermarkt, noua cotă de piață a lui Andrea Compagno se ridică la două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De patru ori mai mult în comparație cu perioada din vară când Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro celor de la FC U Craiova 1948 pentru atacantul italian. Fostul atacant al oltenilor avea în acel moment o cotă de piață de 500.000 de euro.

Totuși, perioada petrecută în lotul echipei finanțate de Adrian Mititelu i-a crescut valoarea de piață lui Andrea Compagno. În momentul în care a venit în România de la Tre Fiori din postura de jucător liber de contract, atacantul italian valora doar 75.000 de euro.

  • 12 goluri în 24 de partide sunt cifrele lui Andrea Compagno în tricoul FCSB-ului. 
  • 17 goluri în 31 de partide a înscris Andrea Compagno în actuala stagiune la FC U Craiova 1948 și FCSB.

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT