Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Pintilii pleacă de la FCSB! Concluzie dură: “Era ca Şumudică la Rapid!”

Mihai Pintilii pleacă de la FCSB. Dezvăluirea a fost făcută de Gigi Becali, într-o conferinţă de presă ad-hoc, organizată la Palat.
18.08.2023 | 11:01
Mihai Pintilii pleaca de la FCSB Concluzie dura Era ca Sumudica la Rapid
Mihai Pintilii a anunţat că pleacă de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland în turul trei preliminar al Conference League. Roş-albaştrii au pierdut cu 0-2 şi părăsesc cupele europene. La câteva ore după meci, s-a produs un cutremur la echipă.

Mihai Pintilii pleacă de la FCSB! L-a anunţat pe Gigi Becali

Mihai Pintilii l-a anunţat pe Gigi Becali că pleacă de la FCSB. Pintilii făcea cuplu cu Elias Charalambous pe banca tehnică, cipriotul fiind deţinător de licenţă Pro. Informaţia a fost oferită de Becali într-o conferinţă de presă de la Palat:

ADVERTISEMENT

“Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce ii spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r. din corner). La antrenamente, ei fac.. Să vedeti la Hagi, dacă îi bate așa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori!

Repetiție! Poți să spui că Olaru are emoții la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiție. Repeți până poți să faci. I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus.

ADVERTISEMENT

A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă (n.r. antrenamentul)?”, a spus Gigi Becali.

Dumitru Dragomir: “Mare greşeală. Era ca o mănuşă, cum ar fi Şumudică la Rapid”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Dumitru Dragomir a declarat că Mihai Pintilii este o pierdere mare dacă va pleca de la FCSB, comparându-l cu Şumudică de la Rapid:

ADVERTISEMENT

“Este o mare greşeală şi din partea lui Gigi şi din partea lui Pintilii. Era ca o mănuşă, cum ar fi Şumudică la Rapid. Ar fi o mare greşeală dacă îl îndepărtează. Înseamnă că a fost jignit.

Gigi nu jigneşte. Şi dacă te ia la înjurături, aia nu e jignire. Este extraordinar de mare pierderea. Fie vorba între noi, FCSB nu a jucat nimic. Parcă am gura aurită, am spus la emisiunea ta, Horia, că Vlad Chiricheş o comite grav.

ADVERTISEMENT

Iar schimbările dacă le-a făcut Pintilii, a greşit. Gigi are dreptate. Ce trebuia să îi scoată pe Popeşti, pe amândoi, la pauză. S-a săturat Pintilii? Poate s-a săturat şi de banii plătiţi.

Faci ce spun eu dacă lucrezi la mine. Dacă nu, te duci. Pierde şi Pintilii, pierde şi Gigi Becali. Eu consider că Gigi are minte, nu poate să renunţe la Pintilii la ce a făcut el. A fost sculă”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mihai Pintilii pleacă de la FCSB

ADVERTISEMENT