Sport

Condiția pusă de Ion Țiriac pentru a investi la Dinamo: ”Mâine dau banii”

Ion Țiriac continuă să-i țină pe jar pe suporterii lui Dinamo în privința implicării sale în salvarea clubului. El a pus o condiție pentru a investi.
13.03.2024 | 16:30
Conditia pusa de Ion Tiriac pentru a investi la Dinamo Maine dau banii
Ion Țiriac continuă să-i țină pe jar pe suporterii lui Dinamo în privința implicării sale în salvarea clubului. El a pus o condiție pentru a investi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, când a fost întrebat despre o posibilă implicare a sa la gruparea din Ștefan cel Mare, fostul tenismen a condiționat totul de venirea alături de el a marelui antrenor Mircea Lucescu.

Ion Țiriac, dispus să investească la Dinamo cu o condiție

Între timp, Ion Țiriac a mai pus o condiție pentru a investi la Dinamo. El a promis că va veni imediat cu bani dacă ”roș-albii” vor face o școală cu 1.000 de copii, deoarece este interesat de viitorul sportului românesc.

ADVERTISEMENT

”Dacă Dinamo îmi face o școală de copii, cu o mie de copii la școală. și-mi arată unde se antrenează, mâine dau banii! Asta mă interesează. Copii, copii, copii, copii. Să aibă ce n-am avut eu!

I-am spus lui Mircea (n.r. – Mircea Lucescu) că le fac și un stadion la Otopeni, fiindcă am destul teren. Dar doar dacă unul ca Mircea Lucescu e Papa și ia zece de-ai lui, cum și-a luat Nadia de la gimnastică. Doar că la noi, personal tehnic nu prea mai există”, a declarat Țiriac, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Țiriac nu e convins de investiția la Dinamo

În startul discuției, Ion Țiriac a lăsat să se înțeleagă că șansele de a ajunge să se implice la clubul Dinamo sunt foarte mici. ”Nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal și dacă aș avea în spate un om care a fost acolo, ca Hagi, ca Lucescu, ca ăștia, da…

Eventual să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni. Să mă bucur sau să plâng cu echipa. Dar nu este cazul! Este prea complicat. Ultrașii de-o parte, chibiții de altă parte, pasionații de altă parte. Eu sunt doar pasionat de fotbal”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Întrebat când vine totuși cu banii la Dinamo, fostul tenismen s-a arătat sceptic în ceea ce privește o investiție la Dinamo. ”Cu plăcere, dar ce să facă cu ei? Pentru ce să bag bani la Dinamo?”, a fost replica lui Ion Țiriac.

Dinamo se luptă să se salveze de la retrogradarea din SuperLiga, însă ”câinii roșii” speră ca situația să se îmbunătățească în viitor. Victor Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA cât trebuie să se investească pentru ca trupa din Ștefan cel Mare să revină în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca Ion Ţiriac și Mircea Lucescu să preia clubul, spunând că nu îi va fi greu să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni.

ADVERTISEMENT
Tags: