Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea CFR-ului, atac brutal la adresa Petrolului: “Ne-am întors în timp, în Evul Mediu!”

Cristi Balaj a făcut un atac brutal la adresa conducerii Petrolului, după declarațiile făcute de aceștia. Președintele de la CFR Cluj nu este de acord cu modul în care ploieștenii au pus problema.
20.09.2023 | 10:55
Conducerea CFRului atac brutal la adresa Petrolului Neam intors in timp in Evul Mediu
Cristi Balaj a făcut un atac brutal la adresa conducerii Petrolului, după declarațiile făcute de aceștia. Președintele de la CFR Cluj nu este de acord cu modul în care ploieștenii au pus problema.
ADVERTISEMENT

În meciul de acasă al CFR-ului cu Petrolul Ploiești, clujenii s-au impus cu 1-0. Arbitrul central a fost Istvan Kovacs, care a fost dur criticat de conducerea petrolistă pentru deciziile de arbitraj făcute în Gruia. După declarațiile oponenților din etapa 9 a SuperLigii, Cristi Balaj a făcut un atac brutal la adresa Petrolului.

Conducerea CFR-ului, atac brutal la adresa Petrolului

Cristi Balaj a făcut un atac brutal la adresa Petrolului, după ce conducerea clubului din Ploiești a cerut suspendarea lui Istvan Kovacs pentru restul sezonului. Președintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre ceea ce au spus șefii formației petroliste și a explicat că astfel de lucruri aveau loc în trecutul fotbalului românesc. Balaj susține că cei care făceau publice declarații de acest fel aveau de suportat consecințe.

ADVERTISEMENT

“Așa era și pe vremurile în care arbitram eu. Astea erau discursurile. Ne-am întors în timp. Atenție mare. Eu le-am trăit și am pătimit din cauza acestor lucruri. Cei care au avut asemenea discursuri, mulți dintre ei au pătimit și au fost ascunși pentru o perioadă.”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Propunere șoc, făcută de Cristi Balaj: “Să nu mai arbitreze niciodată!”

După toate discuțiile care au avut loc în jurul deciziilor făcute de Istvan Kovacs în favoarea celor de la CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Balaj a venit cu o propunere șocantă. Președintele formației ardelene propune ca centralul să nu mai arbitreze niciodată meciurile echipei din Gruia sau a celor de la FCSB. Balaj a mai vorbit și despre reacțiile petroliștilor, atunci când au aflat cine a fost delegat ca arbitru în partida cu CFR.

ADVERTISEMENT

“Cel mai bine ar fi ca Istvan Kovacs să nu ne mai arbitreze niciodată și să nu ne mai arbitreze nici pe noi, nici pe FCSB, vreun arbitru din București. Așa este cel mai bine. Cel mai bine ar fi, Kovacs să nu mai arbitreze CFR-ul și FCSB-ul și nici vreun arbitru din București. Să nu mai fie discuții. Nu aș avea nicio problemă să nu mai fie Kovacs la meciurile noastre”, a fost propunerea lui Cristi Balaj.

Reacția lui Balaj după declarațiile celor de la Petrolul

Nu noi facem delegările astea. Alin (n.r. Buzărin) a făcut o remarcă foarte bună (n.r. Kovacs, cel mai bun arbitru român). Îi vedeam pe cei de la Petrolul că nu-l vor pe Kovacs. Ei nu îl merită pe Kovacs. În momentul în care ai un arbitru care arbitrează la un asemenea nivel nu poți să ai un asemenea discurs. 

ADVERTISEMENT

Nu poți să faci comparație între Cristiano Ronaldo, să spui care e mai bun. Ei nu sunt în măsură să vorbească. Noi am jucat la Petrolul ultima oară. A primit Yeboah între băncile de rezervă un cartonaș roșu gratuit și un penalty pentru un henț de acordat în favoarea noastră. Atunci am câștigat. Atunci nu s-a mai discutat la nivelul la care se discută acum

Ce vină avem noi? Noi jucăm. Ne-am ales cu un jucător care are glezna umflată și nu cred că putem să-l folosim pe Cvek. Îl avem pe Muhar care nu va juca pentru cumul de galbene. Nu avem antrenorul pe bancă. A fost un meci dificil în care nu am avut cea mai bună prestație. Dacă Otele sau Deac ar fi dat gol, nu ar mai fi fost discuțiile acestea.”, a mai spus președintele de la CFR Cluj, pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Propunerea lui Cristi Balaj după CFR - Petrolul

ADVERTISEMENT
Tags: