Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea lui FC U Craiova râde de rivalii de la Universitatea: ”I-a bătut Dumnezeu că au mințit!”. Video Exclusiv

Universitatea a pierdut derby-ul cu FCSB după un penalty hilar al lui Andrei Ivan, iar conducerea celor de la FC U Craiova nu a ratat momentul de a-i ironiza la FANATIK SUPERLIGA.
01.05.2023 | 19:14
Conducerea lui FC U Craiova rade de rivalii de la Universitatea Ia batut Dumnezeu ca au mintit Video Exclusiv
Universitatea a pierdut derby-ul cu FCSB după un penalty hilar al lui Andrei Ivan, iar conducerea celor de la FC U Craiova nu a ratat momentul de a-i ironiza la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Portarul ”roș-albaștrilor” Ştefan Târnovanu a explicat la final întâlnirii din Bănie că a încercat să îl scoată din ritm pe atacantul oltenilor la penalty-ul ratat în minutul 83 la scorul de 1-0 pentru FCSB.

Universitatea, subiect de glume pentru conducerea lui FC U Craiova

Prezent la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Marcel Pușcaș, conducătorul rivalei FC U Craiova, s-a ținut de glume pe seama celor de la Universitatea și a ironizat modul în care a executat Andrei Ivan penalty-ul.

ADVERTISEMENT

Cred că i-a pedepsit Dumnezeu. Eram în stare să-mi pun mașina la bătaie înaintea meciului când am văzut spectacolul. Eram 100% că vor pierde. Dumnezeu e sus și vede, în ciuda faptului că unii cred sau nu! Ori atunci când minți, că acei jucători mari, cu mulți sunt chiar prieten, când afirmi că ei au participat în urmă cu 40 de ani la un meci, când tu ai fost înființat în 2013, în urmă cu zece ani… Ai 30 de ani lipsă din buletin!

Te-ai născut acum zece ani și spui că ești același de acum 40 de ani?! Și palmaresul nu e la tine, atenție! Când lucrurile astea se petrec cu orice preț, toată lumea se bucură, dar tot aceeași oameni ajung să înjure echipa.

ADVERTISEMENT

Poate fi și festivismul ăsta un motiv pentru ratarea lui Ivan. Are un număr suficient de jocuri, este în plină maturitate sportivă, are 26 de ani. Nu cred că te mai aia pe tine la un penalty. Penalty-ul lui Ivan mi s-a părut drăguț.

Se poate spune că Universitatea Craiova s-a bătut singură, Târnovanu a fost în formă bună. Singuri și-au făcut festivitatea și singuri s-au bătut pe teren.

ADVERTISEMENT

Și nu e numai cazul de ieri. Cine vrea să facă festivism să facă după meci, să dea declarații pompoase după meci, nu înainte. Înnebunesc când văd poze, să ne vedem, nu suport. Am spectacolul meu, după spectacol mă aplauzi sau mă huidui, ai două variante. Dar după.

Jucam eu la Galați într-un Oțelul – Steaua pe gheață și a bătut Fane Petcu un 11 metri și până la minge a picat în fund. La Ivan ori e lipsă de concentrare, ori a fost prea încrezător în el. Și dacă vrea nu mai poate să repete o astfel de execuție de la 11 metri”, a declarat Pușcaș.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

De ce nu ajung fotbaliștii români în campionate puternice

Directorul executiv al FC U Craiova s-a arătat deranjat de faptul că jucătorii din campionatul intern se lamentează prea mult pe teren și a făcut o comparație cu fotbalul care se joacă în Premier League.

”Meciul a fost slab. Am jucat fotbal până la 25 de ani când mi-am rupt piciorul, dar n-am ieșit în viața mea de pe teren accidentat decât atunci când am terminat cu fotbalul. Să pici de atâtea ori, să te schelălăi pe acolo, să te dai peste cap, să ridici mâinile în permanență la arbitru, faulturi banale…

Și ne mirăm că nu pot să joace Premier League? Cum să joace în Premier League? Ne uităm cu toții la Premier League, e cel mai bun fotbal din lume, vezi niște contre, niște bătăi, cad ăia, se ridică, o iau la goană, sprint, fără gesticulări la arbitru. Își văd de fotbal.

La noi cum îl atingi pe unul cum cade. Cum a fost la Compagno cu Silva. Practic ăla a pus talpa peste piciorul lui Compagno. Fault… Urât. Și apoi ne mirăm că nu joacă pe la Bordeuax și în alte părți”, a mai spus Marcel Pușcaș, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT