Sport

Conor McGregor, întâlnire de gală cu Jose Mourinho. Ce cadou i-a făcut antrenorul Romei

Doi dintre cei mai apreciați oameni din lumea sportului, Jose Mourinho și Conor McGregor, au avut o întâlnire în capitala Italiei.
16.10.2021 | 15:45
Conor McGregor intalnire de gala cu Jose Mourinho Ce cadou ia facut antrenorul Romei
ADVERTISEMENT

Celebrul tehnician portughez a preluat-o pe AS Roma în această vară și are un start de sezon destul de bun ce le permite fanilor să viseze la un nou titlu după o pauză de peste 20 de ani.

Luptătorul de MMA a avut mai multe eșecuri usturătoare în ultimii ani, ultimul său meci încheindu-se cu o accidentare gravă pentru irlandez.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho și Conor McGregor, întâlnire de lux la Roma

Aflat în recuperare după problema medicală de la meciul Dustin Poirier, Conor McGregor a mers la Vatican pentru a-și boteza fiul, iar apoi a dat o petrecere intimă la Roma unde l-a invitat și pe Jose Mourinho.

Conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport, a fost prima întâlnire dintre cei doi mari campioni, care însă se respectă și nu de puține ori și-au adresat cuvinte de laudă unul altuia.

ADVERTISEMENT

După o vizită privată la Capela Sixtină și la Muzeele Vaticanului, McGregor a organizat o cină pentru câțiva prieteni apropiați în Roma, iar tehnicianul portughez a fost unul dintre oaspeții de onoare.

Mourinho a băut whisky la petrecea irlandezului

Jose Mourinho a mers la întâlnirea cu irlandezul într-un tricou negu cu mâneci scurte și i-a dus cadou luptătorului un tricoul al echipei AS Roma cu numărul 10 și inscripționat cu numele McGregor.

ADVERTISEMENT

”Respect pentru acest om, o legendă”, a scris Conor McGregor pe rețelele de socializare. Irlandezul este dintre cei mai bogați și importanți sportivi din lume, având o avere estimată la 180 de milioane de dolari.

Mourinho nu s-a lăsat mai prejos și a făcut și el o postare pe Istagram: ”Da, el este! Da, marele Conor McGregor este la Roma și a fost o plăcere imensă să-l cunosc, să povestim și să-i dăm cel mai frumos tricou din oraș, cel al Romei. A făcut un miracol, este imposibil să-i spun nu lui Conor, a trebuit să încerc whisky-ul. Legendă!”

ADVERTISEMENT

McGregor vrea să lupte din nou

Pentru Jose Mourinho un meci extrem de dificil în etapa a 8-a din Serie A, AS Roma urmând să joace în deplasare cu Juventus Torino. Partida este programată duminică, 17 octombrie, de la ora 21:45.

Dacă în cușcă lucrurile nu merg deloc bine pentru Conor McGregor în ultima vreme, sportivul a dat o lovitură de imagine în viața personală. Irlandezul și-a prezentat pe rețelele de socializare yachtul pentru care a plătit 4 milioane de dolari. Ambarcațiunea, numită ”Superstarul Mării, va fi produs în doar 63 de exemplare.

Conor McGregror este așteptat să revină cel mai devreme în ring ianuarie 2022. Acesta a fost operat cu succes și deja s-a întors în sala de antrenament. Irlandezul a postat pe Instagram un videoclip în care pedalează la doar cinci luni după operație, lăsând senzația că recuperea merge mai bine decat oricine s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT