Sport

De ce se amână rezilierea contractului lui Constantin Nica la Dinamo! Ce înțelegere a făcut cu oficialii clubului. Exclusiv

Rezilierea contractului lui Constantin Nica la Dinamo se amână. FANATIK a aflat că fundașul a cerut ca înțelegerea să fie reziliată în momentul în care se va deschide perioada de transferuri, pe 18 ianuarie.
06.01.2022 | 17:43
De ce se amana rezilierea contractului lui Constantin Nica la Dinamo Ce intelegere a facut cu oficialii clubului Exclusiv
Constantin Nica, în meciul cu FC Argeş, singurul jucat în acest sezon la Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Constantin Nica a revenit în urmă cu 8 luni la Dinamo, însă el nu a putut să fie legitimat decât în luna septembrie, când s-a ridicat interdicția de transferuri. Fundașul nu a impresionat și a intrat pe lista neagră.

De ce se amână rezilierea contractului lui Constantin Nica la Dinamo! Ce înţelegere a făcut cu oficialii

Mircea Rednic l-a criticat în dese rânduri pe fundaș, însă nici demiterea “Puriului” nu îi va salva locul lui Nica în lotul lui Dinamo pentru retur. Fotbalistul nu și-a reziliat contractul cu echipa până în acest moment, în schimb a avut o discuție cu cei din conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Constantin Nica a avut o solicitare bizară, spunând că vrea să rămână la club până la începutul perioadei de transferuri, 18 ianuarie, iar abia apoi să îi fie reziliată înțelegerea cu Dinamo.

Nica pleacă de la Dinamo după începutul perioadei de mercato, pe 18 ianuarie!

Șefii au fost de acord și au permis ca Nica să se antreneze alături de echipă, iar în aceste zile fotbalistul își caută un nou angajament. Iar în condițiile în care va prinde o perioadă bună din pregătirea de iarnă, fotbalistul are mai mari șanse să își găsească un nou contract.

ADVERTISEMENT

Perioada de mercato începe oficial pe data de 18 ianuarie în Liga 1 și se va încheia pe data de 14 februarie. Astfel, după ce va începe perioada de transferuri, Constantin Nica își va rezilia înțelegerea cu Dinamo.

Mircea Rednic a încercat să îl demită în octombrie: “Săracul, nu a mai jucat de doi ani”

Fundașul a fost legitimat în luna septembrie, însă a prins un singur meci în tricoul lui Dinamo, în înfrângerea din Cupa României cu FC Argeș, scor 1-2. La finalul acelei confruntări, Nica a fost criticat de Mircea Rednic:

ADVERTISEMENT

“Nu îl poți lăsa, la experiența ta, pe Latovlevici să se întoarcă. El (n.r. Nica), săracul, nu a mai jucat de doi ani. Nu avem ce să facem… Sunt mulți care sunt de 3-4 ani aici. Am plecat, am revenit și tot aici i-am găsit. Au fost împrumutați și au ajuns înapoi la Dinamo”, a spus Rednic.

Constantin Nica are un salariu lunar de 4000 de euro la Dinamo. Pentru un club aflat în insolvență, suma este una importantă, mai ales când este plătită unui jucător care a evoluat doar 66 de minute în prima parte a stagiunii.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a încercat să îl dea afară pe Constantin Nica imediat după ce a revenit la Dinamo, în luna octombrie, însă atunci s-a lovit de refuzul fotbalistului, care i-a transmis că nu vrea să plece.

Şefii îi pot rezilia contractul unilateral!

În această iarnă, condițiile despărții s-au schimbat, oficialii clubului având o clauză de reziliere unilaterală pentru jucătorii care au semnat contractul după intrarea în insolvență. Singura condiție este ca jucătorul să aibă banii la zi.

Este o perioadă critică la Dinamo care încearcă să se regrupeze după o primă parte dezastruoasă a sezonului. “Câinii” sunt penultimii în clasament, însă speră să se salveze de la retrogradare cu Flavius Stoican.

  • 0 minute are Constantin Nica în Casa Pariurilor Liga 1
  • 4000 de euro este salariul lunar al lui Nica la Dinamo
ADVERTISEMENT