Sport

Continuă atacurile la adresa lui Gabi Tamaș: „Are patima băuturii și nu poate scăpa de ea…”

Gigi Becali e de părere că Gabriel Tamaș putea fi unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume dacă nu avea probleme cu alcoolul.
17.10.2022 | 16:25
Continua atacurile la adresa lui Gabi Tamas Are patima bauturii si nu poate scapa de ea
Gabi Tamaș va împlini 39 de ani pe 9 noiembrie. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a fost în prim planul unui scandal uriaș la Petrolul Ploiești, iar stoperul de 38 de ani și-a reziliat contractul cu „lupii-galbeni”.

Gigi Becali, declarații hilare despre Gabi Tamaș: „Nu ai ce să-i faci. E în stare să bea cu jucătorii în cantonament”

Gigi Becali a vorbit la ProArena și despre situația lui Gabi Tamaș, care a rămas fără echipă până în 2023, după ce nu a vrut să mai continue la Petrolul: „Gabi Tamaş vrea să meargă la distracţie şi la băutură”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB este convins că Tamaș ar fi putut fi unul dintre cei mai buni fundași din Europa dacă ar fi scăpat de acest viciu: „Nu îi pasă lui de fotbal. Este un om extraordinar, dar are o patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era unul dintre cei mai mari din lume”.

Becali l-a pus la zid pe veteranul din SuperLiga și a făcut o remarcă șocantă legată de Tamaș: „Nu ai ce să-i faci. Pe Tamaș dacă nu îl lași, e în stare să bea cu jucătorii în cantonament. Nu îl interesează antrenorii”.

ADVERTISEMENT

Nae Constantin a publicat o conversație uluitoare cu Gabi Tamaș

Gabi Tamaș i-a înjurat ca la ușa cortului pe suporterii lui Petrolul Ploiești, iar jucătorul i-a spus lui Nae Constantin că nu vrea să mai vină la antrenamentele echipei: „Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine mă cunoaște știe că mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Respect suporterii Petrolului și acest club. Toată lumea știe ca am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani.

ADVERTISEMENT

Îmi cer scuze încă o dată pentru această ieșire la nervi. Sunt un jucător care am dat totul pentru echipă, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la aceasta situație”, a mai spus Tamaș, pentru ziarulincomod.ro.

Gabi Tamaș, dialog incredibil în vestiarul Petrolului dezvăluit de Fanatik

FANATIK a dezvăluit ce a declarat Gabi Tamaș conducerii clubului când jucătorii de la Petrolul erau neplătiți de trei luni: „Dacă mâine nu se bagă un salariu, plătesc eu unul la băieți și plec din club! Nu mai joc nici duminică. Vă promit eu!”.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș va împlini pe 9 noiembrie 39 de ani. Jucătorul nu poate semna cu niciun club până pe data de 1 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT