Sport

Gigi Becali continuă conflictul cu Mihai Stoica: “Eu nu mă cert cu angajaţii mei!”

Gigi Becali şi Mihai Stoica au o relaţie rece. Patronul celor de la FCSB este dezamăgit că managerul general i-a răspuns la critici.
17.10.2022 | 11:17
Gigi Becali continua conflictul cu Mihai Stoica Eu nu ma cert cu angajatii mei
Gigi Becali continuă războiul rece cu Mihai Stoica: "Eu nu mă cert cu angajaţii mei!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la trei victorii consecutive în SuperLiga şi a mai spălat din umilinţele suferite împotriva celor de la Silkeborg. Însă, în acest debut de sezon s-a produs o falie între Gigi Becali şi Mihai Stoica, la club.

Gigi Becali continuă conflictul cu Mihai Stoica: “Eu nu cert cu angajaţii mei!”

Patronul celor de la FCSB s-a declarat dezamăgit de reacţia lui Mihai Stoica, cel care a răspuns la criticile patronului la emisiunea de la OrangeSport la care este invitat permanent:

ADVERTISEMENT

“Eu nu mă cert şi nu mă împac cu angajaţii mei. Am avut o prietenie mai aparte cu Mihai Stoica. Prima dată am dat mâna cu el când am fost în vizită la bază. Eu nu mă mai pot supăra, e greu să mă mai superi.

Dacă fac nişte lucruri de care unii oameni abuzează, iau măsuri. Am vrut să văd dacă se smereşte şi nu s-a smerit. Am spus că este foarte bun manager şi toate calităţile lui.

ADVERTISEMENT

“Am spus şi ceva împotrivă. El, fraierul, a sărit imediat”

Şi am spus şi ceva împotrivă. El, fraierul, a sărit imediat. Eu l-am lăudat sau l-am criticat? Eu am spus că este cel mai bun conducător, psiholog, toate superlativele. Singurul lucru, i-am spus că nu are darul ăsta să aibă ochi la jucători”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Mihai Stoica a răbufnit când a văzut declaraţiile patronului, care spunea că nu are ochi la jucători:

ADVERTISEMENT

“Am văzut ce a spus și cum a fost întrebat. Nu se poate spune că nu mă pricep. Dacă schițez un 11 de jucători aduși de mine, atunci o să ia campionatul la pas echipa aia, dacă facem generațiile trecute prezente. Începând cu Arlauskis, până la Thereau sau Keșeru.

“Doar că acum nu mă mai ocup de asta”

E posibil că, așa cum fotbaliști care nu mai pot performa, sau antrenori, cum e Mourinho, care părea infailibil, să fie umilit de Bodo/Glimt, e posibil și eu să fi avut o perioadă în care îmi ieșea, iar acum să nu îmi mai iasă.

ADVERTISEMENT

Doar că acum nu mă mai ocup de asta. Singurul jucător adus la propunerea mea expresă sezonul acesta a fost Tamm”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport, în urmă cu câteva zile.

“Eu nu l-am criticat pe Meme. I-am spus o mie de laude şi am spus ceva. El a luat foc de la ceva. A încercat să mă contrazică. Este treaba lui. Eu nu mă cert cu angajaţii mei. Ce e aia împăcare? Mai bine îl dau afară şi gata, dacă tot mă cert”, Gigi Becali 


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT