Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre încinse pe tema banderolei purtate de Zeljko Kopic: „Îi motivează că latră câinii ăia de pe braț?”

Zeljko Kopic e antrenorul momentului în SuperLiga. Croatul de pe banca lui Dinamo face furori după ultimele rezultate.
19.02.2024 | 17:00
Contre incinse pe tema banderolei purtate de Zeljko Kopic Ii motiveaza ca latra cainii aia de pe brat
Contre încinse pe tema banderolei purtate de Zeljko Kopic: „Îi motivează că latră câinii ăia de pe banderolă?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic are misiunea să o salveze de la retrogradare pe Dinamo. Misiunea croatului nu mai pare imposibilă după ce „câinii roșii” au legat două victorii, 2-0, cu Farul, și 3-1, cu Oțelul Galați.

Zeljko Kopic a aprins spiritele. Contre pe tema banderolei purtate de antrenorul lui Dinamo

La meciul cu Farul, primul câștigat de Dinamo în acest an, Zeljko Kopic a făcut un gest care l-a impresionat inclusiv pe Andrei Vochin. Croatul de pe banca roș-albilor a purtat pe mana stângă o banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan. Cu Oțelul, Kopic a purtat o eșarfă cu culorile clubului din Ștefan cel Mare. Pentru Robert Niță și Daniel Șendre a fost însă motiv de contre.

ADVERTISEMENT

Daniel Șendre: „Unul dintre joburile antrenorului, și e foarte important, e acela de a îi pregăti psihic pe jucători pentru fiecare meci”.

Robert Niță: „Cu banderola pe mână?”

Daniel Șendre: „Banderola de pe mână îi are pe cei doi câini. Fix acela e mesajul. Pentru asta trebuie să luptăm cu toții”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Daniel, iartă-mă că te contrazic. Dacă îi întrebi pe jumătate din străinii de la Dinamo, 80% nu știu cine a fost Cătălin Hîldan. Vorbim că ăia suferă că văd doi câini pe emblemă și Unicul Căpitan? Serios… Tu ești un om inteligent și le știi mai bine decât mine”.

Daniel Șendre: „Nu am fost la discuțiile lor din vestiar și nu știm. Nu poți să-i conectezi pe jucători la meciuri și la intensitatea pe care trebuie să o aibă și agresivitatea de care ai nevoie, mai ales când te lupți pentru evitarea retrogradării, dacă nu lucrezi și psihic. Eu sunt convins că croatul nostru știe și acoperă foarte bine inclusiv această zonă și uite că funcționează. Ei sunt foarte bine psihic.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă la Abadallah, uitați-vă la Politic, care își fac treaba acolo unde trebuie, în atac, dar își fac treaba și în apărare. Risipa de energie, mai ales în 3-4-3 e uriașă, și face ca la finalul jocurilor Kopic să le zică că au jucat fantastic”.

„Latră câinii ăia de pe banderola de pe brațul lui Kopic și îi motivează?”

Deși a legat două victorii, Dinamo nu e deloc scăpată de grijile retrogradării. Echipa lui Zelkjo Kopic e pe locul 15 în SuperLiga, cu 22 de puncte, cinci mai puține decât FC Voluntari și Poli Iași, ocupantele celor două locuri de baraj. Pentru „câini” urmează deplasarea din Gruia. Meciul cu CFR e programat vineri, 23 februarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Asta vine că latră câinii ăia de pe banderola de pe brațul lui Kopic și îi motivează?”.

Daniel Șendre: „Asta e doar o pictură din oceanul pe care Kopic îl folosește pentru a le spăla creierele, dar într-un mod pozitiv. Funcționează lucrurile la Dinamo și fiecare lucru are însemnătatea lui în marele tablou. Așa putem spune și că venirea lui Mircea Lucescu e doar pentru imagine. Să zică și el ‘Uite, bă, că fac și eu ceva pentru Dinamo’. Nu,contează fiecare lucru și trebuie să vină și înaintea deplasării la Cluj, Il Luce”.

S-AU INCINS IN DIRECT | Daniel Sendre si Robert Nita, CONTRE dupa DECIZIA lui Kopic

ADVERTISEMENT