Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu a comentat în stil propriu transferul lui Dennis Politic la Dinamo: “E bine că avem măcar unul în ţară!”

Cornel Dinu a apreciat calităţile pe care le are Dennis Politic, cel mai reuşit transfer al verii de la Dinamo şi a comentat în stil propriu mutarea "câinilor".
16.08.2023 | 13:44
Cornel Dinu a comentat in stil propriu transferul lui Dennis Politic la Dinamo E bine ca avem macar unul in tara
Cornel Dinu a comentat în stil propriu transferul lui Dennis Politic la Dinamo: "E bine că avem măcar unul în ţară!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dennis Politic a fost omul decisiv al lui Dinamo în victoria cu FC Botoşani, scor 1-0. A fost prima victorie a “câinilor”, fostul jucător trecut şi prin academia celor de la Manchester United având o evoluţie excelentă.

Cornel Dinu a comentat în stil propriu transferul lui Dennis Politic la Dinamo

Legendarul dinamovist, Cornel Dinu, a comentat în stil propriu transferul lui Dennis Politic la Dinamo, în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici:

ADVERTISEMENT

“Este bine că avem un Politic în ţara asta. La practic nu îl avem, la figurat îl avem pe Politic. El a demonstrat mai greu în primele trei meciuri din campionat, vine şi de afară, s-a adaptat la campionatul nostru.

Ieri a fost presa cea mai bună din distribuţia lui Dinamo. A avut câteva pătrunderi deosebite care îi arată posibilităţile. Mai mult decât atât, cred că a profitat într-o anumită măsură de aşezarea haotică a celor de la Botoşani.

ADVERTISEMENT

“Luaţi vă rog echipa lui Manchester, echipele englezeşti, ele antrenează la jucătorii de bază pătrunderile individuale”

Dacă nu mă înşel, un fundaş dreapta care nu era de meserie, s-a văzut cu câtă lejeritate trecea de el. A dat în portar şi de acolo a venit autogolul victoriei, de care Dinamo avea aşa de mare nevoie. 

Luaţi vă rog echipa lui Manchester, echipele englezeşti, ele antrenează la jucătorii de bază pătrunderile individuale. Ele nu pot apărea peste noapte. În cazul lui Politic, ele au fost şi favorizate de adversarii pe care i-a avut în faţă în defensivă. 

ADVERTISEMENT

Dar şi de calităţile lui incontestabile, care sper să le reconfirme în continuare”, a spus Cornel Dinu la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

Dinamo, prima victorie din SuperLiga

Dinamo a obţinut prima victorie din acest sezon, în confruntarea de pe teren propriu cu FC Botoşani. Unicul gol al partidei a venit din prelungiri, când centrarea lui Dennis Politic l-a lovit pe portarul advers şi a sărit în poartă.”Câinii” au urcat pe locul 14 cu această victorie, acumulând patru puncte, la fel ca şi celelalte nou-promovate, Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cornel Dinu, despre transferul lui Politic

ADVERTISEMENT