Sport

Cornel Dinu a identificat „mâinile moarte” din jocul FCSB-ului: „Sunt dezastru. Cred că și eu, la vârsta mea, îi driblez”

Cornel Dinu i-a mitraliat pe fundașii centrali ai vicecampioanei după meciul de Cupă de la Hunedoara. „Acolo e nenorocirea pentru FCSB”, a fost verdictul dur al „Procurorului”.
23.09.2021 | 12:34
Cornel Dinu a identificat mainile moarte din jocul FCSBului Sunt dezastru Cred ca si eu la varsta mea ii driblez
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a analizat cu atenție jocul FCSB-ului din meciul de Cupă de la Hunedoara – câștigat cu 5-3 după două reprize de prelungiri – și a identificat principalii vinovați pentru golurile încasate în ultima jumătate de oră: fundașii centrali Iulian Cristea și Andrei Miron.

Cred că și eu, la vârsta mea, care am fost fundaș, îi driblez. Acolo e nenorocirea pentru FCSB. La mine, nu ar fi fost nici copii de mingi”, a concluzionat „Procurorul”, dezvăluind și motivul pentru care formația ce-și propune să ducă mai departe tradiția Corvinului a cedat în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Nici Edi Iordănescu nu și-a iertat jucătorii pentru lipsa de concentrare din ultimele 30 de minute ale partidei, când au încasat trei goluri și s-au văzut egalați de o echipă din Liga a treia: „Vor plăti financiar, vor suporta consecințele”, a anunțat tehnicianul vicecampioanei.

Fundașii centrali ai FCSB-ului, mitraliați după meciul de la Hunedoara

Cristea și Miron sunt comici. Sunt dezastru pentru echipă. Cred că și eu, la vârsta mea, care am fost fundaș, îi driblez. Acolo e nenorocirea pentru FCSB. E vina celor care i-au adus.

ADVERTISEMENT

La mine nu ar fi fost nici copii de mingi. Cei de la Hunedoara au căzut fizic, au început să aibă crampe. Când nu te mai ajută fizicul, te lasă și căpățâna. Sunt legate între ele”, a declarat Cornel Dinu pentru Prosport.

Iulian Cristea, lăudat de Basarab Panduru: „Execuții de om care are cap”

Dacă „Procurorul” a pus tunurile pe fundașii centrali, Basarab Panduru s-a arătat încântat de unul dintre tinerii din compartimentul ofensiv al roș-albaștrilor. Titularizat de Edi Iordănescu, Ianis Stoica a deschis scorul după doar 19 minute și chiar a reușit „dubla” în mitanul secund, ajungând astfel la patru goluri marcate în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Nu prea ai explicaţii. La 3-0 se gândea Edi ce antrenament bun a fost. După, te trezeşti că în 20 de minute iei trei goluri. Nu mă aşteptam la aşa ceva niciodată. Începuse bine FCSB, au dat 1-0, 2-0, 3-0, apoi…

Se întâmplă ceva şi se trezeşte lumea la viaţă. Ia uite, 3-3.Nu ai cum, de la 3-0, tu, FCSB, să ajungi la 3-3. Nu e permis aşa ceva, n-ai cum, sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

E normal sa laude MM jucătorii, îl laudă şi pe Stoica şi pe Muşi, sunt jucători tineri, au nevoie de încurajări. Mi se pare că Stoica poate să dea gol, a dat goluri din puţinele minute jucate.

 Mă uit la el şi văd că are niste execuţii de om care are cap, ştie ce să facă în anumite situaţii. Deocamdată face lucruri bune. Nu cred că e rău fizicul.

După 18 ani nu ştiu dacă mai creşti. Face lucruri bune, asta e interesant. Pare că are lucruri bune, să o ţină aşa, că e bine”, a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 5,10 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT