Fotbal intern

Cornel Dinu nu este impresionat de transferul lui Adrian Petre la FCSB: ”Nu prea a rupt gura târgului”

20.02.2020 | 08:06
Cornel Dinu nu este impresionat de transferul lui Adrian Petre la FCSB Nu prea a rupt gura targului
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor Cornel Dinu nu este impresionat de transferul atacantului Adrian Petre la FCSB, deși Gigi Becali este extrem de entuziasmat de aducerea internaționalului de tineret.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2.02 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu nu este impresionat de transferul lui Adrian Petre la FCSB: ”Aţi pus în calcul câţi jucători au venit şi cum au plecat?”

Cornel Dinu nu crede că transferul lui Adrian Petre va rezolva problemele pe care le are FCSB în acest moment, deși internaționalul de tineret pare că va fi titular în echipa lui Bogdan Vintilă, mai ales că Harlem Gnohere nu se mai află în grațiile finanțatorului Gigi Becali.

”Voi aţi pus în calcul câţi jucători au venit la FCSB şi cum au plecat? Pe mine nu m-a impresionat ce l-am văzut jucând la naţionala sub 21 de ani. Pe unde a fost el, prin Suedia sau Danemarca, nu prea a rupt gura târgului”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Petre a semnat pe patru ani și jumătate cu FCSB

Gigi Becali a dat marea lovitură pe finalul perioadei de mercato. FANATIK a anunțat în exclusivitate că FCSB a reuşit transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg, acolo unde mai avea un an și jumătate de contract.

Adrian Petre a semnat un contract pe patru ani și jumătate cu vicecampioana României și va purta tricoul cu numărul 19. Atacantul de 22 de ani și i-a asigurat pe suporteri că va munci pentru a deveni un jucător de referință al clubului.

ADVERTISEMENT

Gigi l-a adus și pe Miron de la Botoșani

Imediat după ce a semnat contractul cu FCSB, Adrian Petre a mers la Arena Națională pentru a urmări derby-ul cu Dinamo București, pierdut de ”roș-albaștri” cu scorul de 2-1.

De asemenea, FCSB a mai oficializat transferul fundașului central Andrei Miron de la FC Botoșani, care va purta tricoul cu numărul 4. Jucătorul a spus că primul său obiectiv este cucerirea titlului cu ”roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB, ironii la adresa lui Miron

Chiar dacă centrul defensivei „roș-albastre” a arătat multe lacune în derby-ul cu Dinamo, când Iulian Cristea a fost eliminat după o intervenție întârziată asupra lui Slavko Perovic, suporterii celor de la FCSB nu au încredere că Andrei Miron este soluția pentru rezolvarea problemelor.

În postarea de pe Facebook prin care clubul patronat de Gigi Becali a anunțat oficial transferul lui Andrei Miron, suporterii l-au ironizat pe jucător, scoțând în evidență kilogramele în plus ale acestuia și strategia de transferuri a echipei.

ADVERTISEMENT
Tags: