Fotbal intern

Cornel Dinu pune tunurile pe jucători după Botoșani – Dinamo 4-0: ”Situația este groaznică”

25.01.2021 | 10:31
Cornel Dinu pune tunurile pe jucatori dupa Botosani  Dinamo 40 Situatia este groaznica
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu a pus tunurile pe jucătorii lui Jerry Gane după eșecul drastic din meciul FC Botoșani – Dinamo 4-0 și consideră că doar doi dintre ei se ridică la valoarea așteptată.

”Câinii” au pierdut la scor cu FC Botoșani și criza de la club se adâncește. Nimeni nu mai pare să îl creadă pe Pablo Cortacero că va rezolva situația și sceptrul falimentului pare din ce în ce mai aproape.

ADVERTISEMENT

Jucătorii dinamoviști au ajuns la capătul răbdării din cauza situației financiare delicate și  continuă să-l acuze pe Pablo Cortacero că nu se ține de promisiuni.

Jucătorii lui Jerry Gane, puși la zid de Cornel Dinu după Botoșani – Dinamo 4-0

Dar în afara problemelor cu banii, există și o situație complicată din punct de vedere sportiv, iar jucătorii au fost aspru criticați de Cornel Dinu după prestația din meciul FC Botoșani – Dinamo 4-0.

ADVERTISEMENT

”Jocul nu e depresiv. Depresie putem să avem noi, ăștia care avem atâția ani la Dinamo. Eu m-am zbătut în ultimele opt luni să prezint adevărul de la echipă. Nu pot fi indiferent de ce se întâmplă la o echipă care se confundă cu existența mea. Am peste 45 de ani în curtea lui Dinamo”, a declarat legenda ”câinilor”.

”De asta mă zbucium, încerc să scot adevărul. Situația este groaznică. Mă uitam la meci, ca de fiecare dată. Încercam să caut o asemănare în timp. Fac o comparație extremă, dar pentru cei în vârstă poate fi acceptată. Cred că doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului. Mă refer la Sorescu și la Fabbrini”, a spus Dinu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”În rest, dați-mi voie să fac o asemănare, prin anii ’60 exista o echipa a doua, Dinamo Obor. Avea o figură mare ca antrenor, pe nea Gică Teodorescu. Trăgea cu creta pe tablă și zicea gol să iasă. Dar și în echipa aceea erau 6-7 jucători buni, Constantinescu, Nuțu, Ene III”, a încheiat Cornel Dinu.

Pe lângă toate problemele cu banii și înfrângerea drastică în fața celor de la Botoșani, acum Jerry Gane se mai confruntă cu o problemă. Tehnicianul lui Dinamo și-a pierdut cel mai bun jucător, pe Deian Sorescu, în vederea meciului cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 19-a a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”câinilor” a fost avertizat de arbitrul Istvan Kovacs în prima repriză a partidei de la Botoșani și cum acesta este al patrulea cartonaș galben din acest sezon el va fi suspendat la întâlnirea de miercuri, 27 ianuarie, care se va disputa de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT