Sport

Corneliu Papură, început slab la Craiova! Fanii au luat foc: “Epavelor”

Corneliu Papură are un început modest de mandat la Universitatea Craiova. Fanii au luat foc pe releţele de socializare după 1-1 cu Tunari şi îl ironizează pe antrenorul oltenilor.
27.09.2023 | 21:33
Corneliu Papura inceput slab la Craiova Fanii au luat foc Epavelor
Corneliu Papură, început slab la Craiova! Fanii au luat foc: "Epavelor". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat surprinzător, scor 1-1, pe terenul lui CS Tunari, în al doilea meci al lui Corneliu Papură pe banca tehnică. Cu acest rezultat, calificarea oltenilor în sferturile de finală din Cupa României Betano este periclitată.

Corneliu Papură, început slab la Craiova!

După plecarea bruscă a lui Laurenţiu Reghecampf la arabi, Mihai Rotaru a mers pe mâna lui Corneliu Papură, spre nemulţumirea unei părţi importante a fanilor craioveni. Iar începutul nu îl ajută deloc pe antrenor.

ADVERTISEMENT

Victoria pierdută printre degete în faţa lui U Cluj şi apoi remiza împotriva unui adversar din liga secundă în Cupa României Betano au provocat furia fanilor care şi-au spus nemulţumirile pe reţelele de socializare:

“Dacă jucau componenții Craiovei Maxima, chiar și așa trecuți de 60 de ani, câștigau la scor meciul”, “Dle Rotaru lasă-i să se întoarcă pe jos la Craiova. Joci cu ceilalţi cu Botoşani ca să ai o scuză în caz de înfrângere”, “Duminică va așteaptă felicitările”, “Epavelor”, “Nu aveți nici o scuză, rușine să vă fie!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor olteni.

ADVERTISEMENT

Fanii, ironici: “Se vede mâna lui Papură”

Alţii au comentat într-o tentă ironică prestaţia favoriţilor: “Rezultat mare cu vicecampioana Angliei. Un punct în deplasare e bun. Bravo lui Papură și staff-ului tehnic. Felicitări jucătorilor pentru dăruire și pentru ca nu au renunțat niciodată.

Se vede mâna lui Papură. Am văzut trasee antrenate, scheme la faze fixe, plus ca Papură știe să bage în teren cei mai în formă jucători, știe să joace și mai multe sisteme”, a scris unul dintre fani.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, sub presiune înaintea meciului cu Botoşani

Universitatea Craiova revine duminică în faţa propriilor fani, iar recepţia s-ar putea să nu fie cea mai plăcută. Oltenii sunt sub presiune înaintea meciului din SuperLiga cu FC Botoşani, mai ales că au ieşit de pe podium după remiza cu U Cluj.

Deşi este antrenorul principal al echipei, Corneliu Papură nu se prezintă la interviuri nici la conferinţele de presă şi nici la flash interviuri. La microfon s-a prezentat până acum secundul Dragoş Bon, care a pus tunurile pe jucători şi după meciul cu U Cluj şi după cel cu Tunari:

ADVERTISEMENT

„Despre noi, e clar că nu avem concentrare, continuăm să facem cadouri, să fim relaxați la finalizare. Dacă nu ne vom trezi repede este grav. Borța a călcat strâmb, inclusiv Ante Roguljic la încălzire a fost aproape de entorsă. Puteam să facem egal cu Tunari și pe un teren bun, dar cred că ofeream spectacol.

Orice semieșec ar însemna într-o proporție destul de mare ieșirea noastră din Cupa. Avem un lot echilibrat numeric și valoric, am sperat să le dăm șansa și să se ridice la nivelul pe care ni-l dorim. Din păcate rezultatul de pe tabelă nu face cinste Universității Craiova”, a spus Dragoş Bon.


  • 1,50 este cota oferita de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani

ADVERTISEMENT