Sport

Cosmin Olăroiu, tratat ca un șeic la Dubai! A plimbat un leu și a stat cu un piton de gât. Foto

Cosmin Olăroiu (53 de ani), antrenorul celor de la Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, a oferit imagini spectaculoase din vacanța în Dubai.
11.12.2022 | 11:34
Cosmin Olăroiu antrenează de 13 ani în afara României. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu se află în vacanță în Dubai, unde și-a deschis un restaurant de lux, iar unul dintre cei mai în vogă antrenori români s-a relaxat într-un mod inedit.

Cosmin Olăroiu, imaginea zilei la Dubai

Fostul antrenor al FCSB a mers în vizită la Albuqaish, o grădină zoologică exclusivistă din Emiratele Arabe Unite, al cărei prag a fost călcat de foarte mulți sportivi și artiști celebri.

ADVERTISEMENT

„Oli” a „îmblânzit” un leu, pe care l-a plimbat cu lesa, spre deliciul arabilor care au imortalizat momentul.

Cosmin Olăroiu a ieșit la plimbare cu un leu
Cosmin Olăroiu a ieșit la plimbare cu un leu.

Ba, mai mult, antrenorul român nu a avut emoție nici un piton de cel puțin doi metri, pe care l-a ținut de gât și l-a mângâiat.

ADVERTISEMENT
Cosmin Olăroiu, cu un șarpe constrictor uriaș de gât
Cosmin Olăroiu, cu un șarpe constrictor uriaș de gât.

Campionatul este întrerupt în Emiratele Arabe Unite, iar echipa lui Cosmin Olăroiu se află pe locul patru în UAE League, cu 20 de puncte după zece meciuri, însă foarte aproape de primul loc.

Cosmin Olăroiu e la doar două puncte pe primul loc în Emiratele Arabe Unite

Al Sharjah e la doar un punct de treapta a treia a podiumului, ocupată de Al Wasl. Al-Ahli Dubai este lider în clasament cu 22 de puncte, la egalitate cu locul doi: Al-Wahda.

ADVERTISEMENT

Olăroiu a reușit deja primul trofeu al sezonului cu Al Sharjah: Cupa Președintelui, după o victorie cu 1-0 împotriva celor de la Al Wahda.

Cosmin Olăroiu, afacere de lux în Dubai

Vacanța în Dubai nu este una întâmplătoare pentru Cosmin Olăroiu, care s-a transformat într-un adevărat om de afaceri. FANATIK a aflat toate detaliile afacerii de milioane de dolari: „Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) mi-a dat mesaj și m-a invitat la deschidere la restaurantul lui. Își deschide restaurant în Dubai. Un concept mare de tot! O campanie mare.

ADVERTISEMENT

Un restaurant care e la Beirut și o să îl facă în toată lumea. Are echipă mare. Mă depășește pe mine. E un restaurant cu un tavan de 45 de metri înălțime”, a dezvăluit Valentin Sălăgean, apropiat al antrenorului român, la podcastul „La Taclale” moderat de Liviu Chiriță.

Noua afacere a lui Olăroiu nu este o surpriză, ținând cont că el deține deja mai multe restaurante. Olăroiu s-a asociat cu un brand libanez, „Amelia Beirut”, iar marea deschidere a avut loc în această vară.

Restaurantul se află într-o zonă exclusivistă chiar din centrul Dubaiului, „Sky View, Downtown”, iar investiția este de câteva milioane de dolari. Specificul este unul peruan și japonez, cu influențe mediteraneene, iar meniul și prețurile sunt pe măsură. Design-ul este unul special, iar restaurantul dispune și de un lounge imens, cu mai multe zone de bar unde sunt preparate cele mai rafinate cocktailuri, iar un DJ întreține permanent atmosfera.

ADVERTISEMENT