Sport

COSR, parteneriat important pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Bernadette Szocs, prezentă la eveniment

Cu 4 luni și jumătate înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Paris, COSR a semnat un parteneriat strategic cu Hidroelectrica SA.
12.03.2024 | 07:00
COSR parteneriat important pentru Jocurile Olimpice de la Paris Bernadette Szocs prezenta la eveniment
Cu 4 luni și jumătate înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Paris, COSR a semnat un parteneriat strategic cu Hidroelectrica SA. Sursă foto: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român
ADVERTISEMENT

Cea mai importantă competiție de pe planetă se va desfășura în perioada 26 iulie – 11 august, în capitala Franței. România are speranţe la mai mult de un titlu olimpic, cât s-a câştigat la ultimele două ediţii.

Parteneriat strategic semnat de COSR pentru Jocurile Olimpice de la Paris

COSR a anunţat că mişcarea olimpică din România are un nou partener care susţine Team Romania la Jocurile Olimpice de la Paris, Hidroelectrica SA. Societatea va susţinere echipa olimpică a României pe durata pregătirii, calificării şi participării la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, şi Karoly Borbely, preşedintele directoratului Hidroelectrica, au semnat contractul de sponsorizare care se întinde pe o perioadă de 10 luni.

Momentul a fost marcat de înmânarea tricoului Team Romania noului partener. Karoly Borbely a primit tricoul echipei olimpice de la Bernadette Szocs, campioana europeană la tenis de masă.

ADVERTISEMENT

”Suportul Hidroelectrica SA oferit Familiei Olimpice, COSR-ului, ne duce cu un pas mai aproape de podium. Deschiderea noului nostru partener aduce o motivaţie în plus atât pentru sportivii, cât şi pentru antrenorii care muncesc pentru succesul olimpic!

Călătoria aceasta pe care Team Romania o face spre Jocurile Olimpice de la Paris este alimentată cu ‘energia’ care vine şi de la Hidroelectrica,  care, de acum, face parte din echipă, din Team Romania. Vă mulţumesc, în numele întregii echipe, pentru ajutorul oferit în drumul spre marea performanţă!”, a declarat Mihai Covaliu.

ADVERTISEMENT

Bernadette Szocs visează la medalii olimpice

”Le mulțumim tuturor celor care cred în noi și ne ajută zi de zi să ne împlinim visurile. Noi toți sportivii Echipei Olimpice Team Romania suntem determinați și mândri că vom reprezenta România la JO Paris 2024. Efortul nostru de zi cu zi are în spate dorința de a câștiga medalii pentru Team Romania.

Sunt bucuroasă că am putut să-i ofer tricoul Echipei Olimpice noului partener al COSR. Pentru noi, sportivii, contează enorm să avem acest sprijin din partea Mișcării Olimpice prin specialiști care ne pot ajuta să ajungem la un nivel maxim la Jocurile Olimpice”, a spus și Bernadette Szocs.

ADVERTISEMENT

La evenimentul din Sala Amfiteatru a Casei Olimpice au mai fost prezenți George Boroi – secretarul general al COSR, membri ai Comitetului Executiv COSR, campioni olimpici și personalități ale lumii sportului.

ADVERTISEMENT