Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj a dezvăluit ce s-a întâmplat la „cutremurul” Corvinul – CFR 4-0. Mutu, lucrat de jucători? „Adi s-a rugat de el să joace”

Cristi Balaj, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul din Cupa României. Noul analist FANATIK a discutat și despre Adrian Mutu.
09.04.2024 | 08:50
Cristi Balaj a dezvaluit ce sa intamplat la cutremurul Corvinul  CFR 40 Mutu lucrat de jucatori Adi sa rugat de el sa joace
Cristi Balaj, despre șocul de la CFR Cluj și despre Adrian Mutu. Sursa Foto: Colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După plecarea de la CFR Cluj, Cristi Balaj a devenit noul analist de la FANATIK. Fostul arbitru a discutat despre situația sa de la formația din Gruia, dar și despre meciul pierdut de Adrian Mutu în Cupa României.

Cristi Balaj a dezvăluit ce s-a întâmplat la „cutremurul” Corvinul – CFR 4-0. Mutu, lucrat de jucători? „Adi s-a rugat de el să joace”

Întrebat dacă Adrian Mutu a fost “lucrat” de jucătorii celor de la CFR Cluj la meciul din Cupa României, Cristi Balaj a răspuns că nu crede că acest lucru a fost posibil. Noul analist de la FANATIK a explicat situația grea prin care a trecut echipa lui Neluțu Varga la Hunedoara.

ADVERTISEMENT

“Sunt mult mai relaxat. Nu mă mai gândesc la accidentări, la salarii, la deplasări, hoteluri sau terenuri de antrenament. Sincer, m-am simțit mândru pentru că sunt încă atașat de echipă și de jucători. A fost foarte important acest șoc, această schimbare.

Știu că au existat și discuții între jucători și cei care au rămas la club. Au realizat că e important să schimbe și ei ceva în atitudine. Fotbalul nu aveau cum să îl uite. Mă bucur că Hoban a început cu dreptul. A fost important că CFR-ul a avut jucători care au jucat pe pozițiile pe care au fost aduși, comparativ cu meciul din Cupă. 

ADVERTISEMENT

Îmi e greu să cred acest lucru (n.r. că jucătorii l-au lucrat pe Adrian Mutu). În momentul în care nu te gândești la anumite lucruri, e greu să accepți și că le pot face alții. La Hunedoara a fost un complex de împrejurări.

Am jucat împotriva unei echipe care, nu întâmplător, a eliminat Sepsi. O echipă cu fotbaliști care joacă de mult timp împreună. Spectatorii trebuiesc aplaudați pentru modul în care au încurajat echipa”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Mutu nu a fost “lucrat” de jucătorii de la CFR Cluj

Cristi Balaj susține că motivul pentru care Adrian Mutu nu a fost “lucrat” de jucătorii de la CFR Cluj ține și de relația construită de fostul tehnician din Gruia.

“La CFR Cluj au fost mulți jucători accidentați, iar Mutu a fost obligat să îi introducă în teren pe Camora și pe Mogoș, chiar dacă au avut probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Cu 30 de secunde înainte să intre echipa pe teren, Mogoș se afla pe masa de masaj cu trei persoane lângă el. S-au făcut eforturi majore pentru a putea să înceapă meciul. A jucat, dar cu dureri imense, la fel a fost și Camora. Și a mai fost și acel cartonaș roșu dat corect către Tachtsidis. 

Îmi e greu să cred că l-au lucrat. Am trăit prea multe lucruri în fotbal. Crăciunescu îmi spunea să nu mai garantez pentru oameni și pentru întâmplări. Atât timp cât m-a deranjat atitudinea jucătorilor din acel meci, e normal să mă exprim de o asemenea manieră. 

Nu a fost lucrat Mutu, pentru că a știut să se apropie de jucători. A creat o atmosferă plăcută și e un antrenor foarte bun. Îmi pare rău pentru faptul că a trebuit să plece sub această formă. Eu chiar mi-am pus speranța în el și l-am susținut. Așa a fost să fie până la urmă”, a mai spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cristi Balaj, după șocul de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT