Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, detalii despre ultimul transfer negociat de CFR Cluj. „CV tare, are calitate. E jucător liber”

Cristi Balaj a oferit detalii despre jucătorul care e în probe la CFR Cluj. Ce spune președintele ardelenilor despre posibilul următor transfer.
11.02.2024 | 15:30
Cristi Balaj detalii despre ultimul transfer negociat de CFR Cluj CV tare are calitate E jucator liber
Cristi Balaj, detalii despre ultimul transfer negociat de CFR Cluj. „CV tare, are calitate. E jucător liber”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut cu Rapid, scor 0-1, în derby-ul etapei cu numărul 25 din SuperLiga, dar se pregătește să mai facă un transfer. Cristi Balaj a vorbit despre acest lucru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE, pe FANATIK.RO.

CFR Cluj, un nou transfer? Ce se întâmplă cu Filippo Falco. Cristi Balaj a dat toate detaliile

Filippo Falco (32 de ani) este în probe la CFR Cluj. Atacantul italian a văzut din tribune cum ardelenii au pierdut cu derby-ul contra Rapidului, iar conducerea din Gruia încă se gândește dacă să-l semneze sau nu.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim să îl luăm. A fost o decizie comună să vedem care e nivelul lui la acest moment. Are un CV super impresionant, are calitate încă, dar a trecut perioada aceea în care mai luăm jucători care doar au jucat la echipe importante.

Important e și nivelul la care se află acum și să fie mai bun decât un jucător tânăr care poate juca în poziția lui”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Poreclit „Messi din Salento”, Falco n-a mai jucat fotbal în ultimele șase luni și e liber de contract după despărțirea de Steaua Roșie Belgrad. „El va veni din poziția de jucător liber, asta înseamnă că poate intra pe listă oricând.

Nu negocierile sunt importante. El va veni liber. Dacă considerăm ambele părți că e benefic să joace, atunci va putea fi introdus pe listă în orice perioadă. Noi am vrea să-l luăm. Probabil până în vară și cu anumite clauze de prelungire.

ADVERTISEMENT

Nu vrem să ne asumăm niciun risc. Ne vom decide în următoarele săptămâni dacă îl luăm. Nici el nu vrea să vină doar să facă act de prezență, nici noi nu vrem să semnăm un jucător pe care să nu îl folosim”, a adăugat președintele ardelenilor.

„Era jucătorul pe care îl ura cel mai mult”

Filippo Falco poate juca atât în spatele vârfului, cât și atacant central sau extremă dreapta. Un jucător din lotul actual al CFR-ului a avut coșmaruri din cauza italianului. „Clar e un jucător foarte bun, deja a participat la antrenamente și e foarte bun.

ADVERTISEMENT

E un jucător de calitate. Mogoș povestea că atunci când evolua în Italia și l-a prins adversar era jucătorul pe care îl ura cel mai mult. I-a făcut viața un calvar”, a conchis Balaj.

CFR Cluj, UN NOU TRANSFER DE RASUNET | Anuntul lui Cristi Balaj la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT
Tags: