Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, dezvăluiri de ultimă oră de la CFR Cluj. „Contract pe 5 ani! E o formalitate”

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că va rămâne şi din vară la CFR Cluj. Preşedintele îşi doreşte un mandat pe termen mai lung.
26.03.2024 | 13:45
Cristi Balaj dezvaluiri de ultima ora de la CFR Cluj Contract pe 5 ani E o formalitate
Cristi Balaj, dezvăluiri de ultimă oră de la CFR Cluj. „Contract pe 5 ani! E o formalitate”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Contractul lui Cristi Balaj cu CFR Cluj expiră în vară. Fostul arbitru a fost adus pe postul de preşedinte şi în ultimii ani a reuşit să echilibreze balanţa de venituri şi cheltuieli, după ce ani de zile CFR Cluj a înregistrat pierderi record.

Cristi Balaj, dezvăluiri de ultimă oră de la CFR Cluj. „Contract pe 5 ani! E o formalitate”

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre noul contract cu CFR Cluj, spunând că va continua şi din vară alături de echipă. Preşedintele îşi doreşte un mandat pe termen mai lung, obiectivul fiind însănătoşirea clubului:

ADVERTISEMENT

Consider doar o formalitate în acest context. Mă simt bine aici, m-am ataşat de oameni de aici, am legat şi prietenii în oraş, încerc să dezvolt şi un business pe plan personal. 

Cred că doi ani nu ar fi ok. Este prea puţin. Contract pe cinci ani sună altfel. Vreau să însănătoşim clubul. S-ar lua pas cu pas, contractul trebuie semnat pe o perioadă mai scurtă, cu posibilitatea prelungirii.

ADVERTISEMENT

“Fotbalul românesc s-a depărtat mult faţă de ceea ce există la nivel internaţional”

Este nevoie de sprijinul şi susţinerea tuturor părţilor. Din păcate, fotbalul românesc s-a depărtat mult faţă de ceea ce există la nivel internaţional. Echipele care activează în campionatele importante primesc zeci de milioane de la UEFA.

Au acel sprijin al televiziunilor. Au posibilitatea de a aduce jucători valoroşi, să le ofere condiţii, aduc oameni în tribune. Marketingul este un factor foarte important. Aceste lucruri au creat o prăpastie. 

ADVERTISEMENT

Dacă ne-am bucurat că naţionala României s-a calificat la Campionatul European, mi se pare corect să încercăm să sprijinim acest sport. Sunt tot felul de competiţii sportive cu puţini practicanţi.

“Voi continua la CFR Cluj până când Neluţu Varga consideră că nu mai e nevoie de serviciile mele”

Discuţiile astea o să le rezolv cu Neluţu Varga. Există riscul, în urma declaraţiilor pe care le fac, să apară tot felul de articole… Voi continua din vară cu CFR Cluj, îmi doresc acest lucru.

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga îşi doreşte şi el. Balaj continuă cu CFR Cluj şi când Neluţu Varga consideră, ne strângem mâna. Este un om care trebuie sprijinit, a adus bani de acasă. Şi el şi ceilalţi oameni care bagă bani în buzunar, trebuie să fie sprijiniţi.

Nici nu contează perioada, până la urmă. Voi continua la CFR Cluj până când Neluţu Varga consideră că nu mai e nevoie de serviciile mele sau se descurcă şi fără mine”, a spus Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, dezvăluiri de ultimă oră de la CFR Cluj. „Contract pe 5 ani! E o formalitate”

ADVERTISEMENT