Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj a vorbit despre jucătorii pe care CFR Cluj i-a vândut la Rapid. Ce spune despre transferul lui Krasniqi în Giulești

Cristi Balaj a vorbit despre jucătorii pe care CFR Cluj i-a vândut la Rapid, spunând că nu regretă plecarea lui Krasniqi, în condiţiile în care s-a încasat o sumă importantă.
13.03.2024 | 11:00
Cristi Balaj a vorbit despre jucatorii pe care CFR Cluj ia vandut la Rapid Ce spune despre transferul lui Krasniqi in Giulesti
Cristi Balaj a vorbit despre jucătorii pe care CFR Cluj i-a vândut la Rapid. Ce spune despre transferul lui Krasniqi în Giulești. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Relaţiile comerciale dintre CFR Cluj şi Rapid au fost înfloritoare în acest sezon. Dan Şucu a transferat de aproape 2 milioane de euro de la Neluţu Varga, iar mutările au dat rezultate, Krasniqi, Braun şi Petrila fiind jucători importanţi la giuleşteni.

Cristi Balaj a vorbit despre jucătorii pe care CFR Cluj i-a vândut la Rapid: “Noi nu păcălim!”

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu regretă transferul lui Kraniqi în Giuleşti, în condiţiile în care s-a încasat o sumă importantă pentru acest transfer:

ADVERTISEMENT

“Noi nu păcălim. Când pleacă jucători de la CFR Cluj, sunt jucători valoroşi şi este important să avem această ştampilă, această imagine. Şi Braun şi Krasniqi au fost impecabili.

Nu întâmplător au fost aduşi la CFR Cluj. Am fost nevoiţi să îi cedăm. Asta înseamnă economia de piaţă. Atâta timp cât a fost acest transfer într-o perioadă importantă pentru noi şi am avut acele încasări, nu pot să spun că este un regret (n.r. cedarea lui Krasniqi). 

ADVERTISEMENT

“Cei de la Rapid au făcut efortul financiar şi merită să fie acolo, sus”

Avem soluţii în continuare. Uitaţi Otele cum evoluează, Deac este în revenire de formă şi era important ca Petrila şi Krasniqi să evolueze. Cei de la Rapid au făcut efortul financiar şi merită să fie acolo, sus.

Dacă vă aduceţi aminte discuţiile pe care le-am avut despre meciul disputat în Kosovo cu cei de la Ballkani. Am fost ironizaţi când am spus că sunt o echipă foarte bună, că ne-au surprins, iar fotbalul din Kosovo este la un nivel bun.

ADVERTISEMENT

Este o mare victorie la nivelul echipei naţionale. Lumea nu realizează, dar victoria lui Edi este cu atât mai importantă cu cât vedem că doi jucători importanţi ai naţionalei kosovare care evoluează cu brio în România”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

“Este un antrenor ancorat în tot ce înseamnă fotbalul modern”

Preşedintele celor de la CFR Cluj a declarat că echipa pe care o conduce are şanse la titlu şi un eventual succes în acest an ar fi important şi pentru cariera de antrenor a lui Adi Mutu:

ADVERTISEMENT

“Ne-am dori să câştigăm noi titlul. În primul rând, jucăm pentru suporterii noştri. Pentru suporteri, club, finanţator, m-aş bucura pentru Adi Mutu să aibă un parcurs bun în acest play-off. Merită. 

Este un antrenor ancorat în tot ce înseamnă fotbalul modern. Văd cât suflet pune şi mi-aş dori să aibă rezultate foarte frumoase”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj a vorbit despre jucătorii pe care CFR Cluj i-a vândut la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: