Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Dinamo: „Trebuie să fim foarte atenţi! Sunt în formă”

Cristi Balaj a prefațat duelul dintre CFR Cluj și Dinamo. Președintele ardelenilor îi pune în gardă pe jucătorii lui Adrian Mutu.
23.02.2024 | 14:48
Cristi Balaj ingrijorat inainte de CFR Cluj  Dinamo Trebuie sa fim foarte atenti Sunt in forma
Cristi Balaj, semnal de alarmă pentru jucătorii lui CFR Cluj înainte de meciul cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ultimele detalii despre accidentarea lui Omar El Kaddouri. Oficialul lui CFR Cluj a analizat duelul cu Dinamo.

Cristi Balaj e precaut: „Întâlnim un Dinamo în revenire, o surpriză plăcută a acestei perioade”

Cristi Balaj e de părere că echipa sa putea avea un parcurs mai bun: „E interesant pentru că avem un CFR care a câștigat trei partide în ultimele patru meciuri. Am pierdut în meciul cu Rapid unde n-am fi meritat să câștigăm, dar probabil un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil”.

ADVERTISEMENT

În privința penultimei clasate, președintele lui CFR Cluj are un discurs rezervat înaintea duelului cu „alb-roșii”: „În rest, am dominat adversarele și întâlnim un Dinamo în revenire, o surpriză plăcută a acestei perioade, un altfel de Dinamo față de cel care a început campionatul.

Repet, fotbalul românesc are nevoie de cluburi, echipe care au reprezentat ceva în istoria fotbalului românesc. Respectăm în anumite limite și vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj: „Avem meciuri în care se poate întâmpla orice”

Cristi Balaj este încântat de nivelul SuperLigii: „Trebuie să fim atenți. Sunt în formă. E frumos campionatul și interesant. Consider că am avea ce să vindem, ce să scriem, despre ce să povestim.

Avem meciuri în care se poate întâmpla orice, cu surprize, cu răsturnări de situație în clasament. E mult mai frumos campionatul în acest moment”, a mai spus oficialul ardelenilor la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Președintele lui CFR Cluj a oferit ultimele detalii și despre accidentarea lui Omar El Kaddouri: „E o leziune minoră, de gradul 1. La muscular e important însă să tratezi corect pentru că o recidivă ar aduce o perioadă de repaus mult mai mare de recuperare.

E deja la Belgrad. Din păcate apar probleme musculare. El Kaddouri chiar e un fotbalist profesionist. Din acest punct de vedere n-aveți ce să-i reproșați. S-a accidentat la antrenament. Când ai antrenamentele cu intensitate există și asemenea riscuri”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Dinamo se joacă vineri, 23 februarie, de la ora 20:00. Jucătorii lui Dinamo au fost întâmpinați la hotel de câteva sute de suporteri, în timp ce ultrașii lui CFR Cluj au dat cu artificii și nu i-au lăsat pe „câini” să se odihnească înainte de meci.

Cristi Balaj se teme de meciul cu Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: