Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj se înclină în fața unui jucător înainte de CFR – FCSB: “Unul dintre cei mai buni pe care i-a avut fotbalul românesc”. Video exclusiv

Cristi Balaj s-a înclinat în fața lui Nana Boateng înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB, în direct la emisiunea Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
08.04.2023 | 08:00
Cristi Balaj se inclina in fata unui jucator inainte de CFR  FCSB Unul dintre cei mai buni pe care ia avut fotbalul romanesc Video exclusiv
Cristi Balaj se înclină în fața unui jucător înainte de CFR - FCSB. Sursă foto:. sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele campioanei României consideră că Nana Boateng este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi pe care fotbalul românesc i-a avut în istorie, spunând la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și că este peste Adrian Șut de la FCSB.

Cristi Balaj se înclină în fața unui jucător înainte de CFR – FCSB

Cristi Balaj este fermecat de Nana Boateng, despre care a spus în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din istoria campionatului:

ADVERTISEMENT

„Șut și Tavi Popescu sunt doi jucători importanți, în mod special Tavi Popescu, el îmi place. La fel cum a fost și Tănase, sunt jucători care pot să facă diferența, dar și FCSB-ul, la fel ca noi, are jucători care să facă față și să îi înlocuiască cu brio pe absenți.

Din punctul meu de vedere, Boateng e peste Șut, vorbesc și cu un oarecare subiectivism, pentru că pe Boateng îl și văd cum se antrenează”.

ADVERTISEMENT

„În 16 ani de arbitraj de Liga 1 și cu multe meciuri arbitrate inernațional pot spune că Boateng este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi pe care fotbalul românesc i-a avut”, a mai spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO AICI

Sezon bun făcut de Nana Boateng pentru CFR Cluj

Nana Boateng face încă un sezon bun pentru CFR Cluj până în acest moment și în ciuda poziției defensive din teren, acesta a reușit să marcheze 5 goluri și să ofere 1 pasă decisivă în 41 de meciuri jucate în toate competițiile pentru campioana României.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ghanez era adus de CFR Cluj în vara anului 2021, de la KuPS, o formație din Finlanda, Dan Petrescu remarcându-l într-un meci direct din preliminariile Europa League.

De-a lungul timpului, Nana Boateng a jucat pentru: Right to Dream, Manchester City U21, Stromsgodset, Colorado Rapids și pentru KuPS.

ADVERTISEMENT

Nana Boateng are în palmares un titlu în Norvegia, cu Stromsgodset, câștigat în 2013, o Cupă a Finlandei, cucerită în 2021 alături de KuPS și un titlu de campion cu CFR Cluj în sezonul 2021/2022.

  • 28 de ani are Nana Boateng
  • 2.200.000 de euro este cota de piață a lui Nana Boateng, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: