Sport

Cristi Borcea, concluzie dureroasă: „Dinamo nu are niciun viitor!”

Cristi Borcea a analizat situația grea de la Dinamo și e de părere că echipa nu are în acest moment nicio șansă la un viitor mai bun.
29.10.2021 | 16:48
Cristi Borcea concluzie dureroasa Dinamo nu are niciun viitor
ADVERTISEMENT

Fostul finanțator principal al lui Dinamo a vorbit despre situația-limită în care se află „câinii” și e sigur că în acest moment echipa este susținută doar artificial și se poate prăbuși definitiv în orice moment.

Borcea a vorbit despre cum a ajutat-o pe Dinamo, iar FANATIK a aflat în exclusivitate cum i-a ajutat dinamovistul înainte de meciul din Cupa României de la Timișoara.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea recunoaște că s-a implicat în venirea lui Mircea Rednic la Dinamo: „Am încredere”

Cristi Borcea se bucură nespus că „Puriul” a revenit în „Groapă” și e de părere că cel mai îndreptățit în acest moment să antreneze pe Dinamo: „Am încredere în Mircea Rednic, dar m-am implicat în revenirea lui la Dinamo. Rednic știe fiecare colțișor al stadionului, am încredere”.

Fostul finanțator al alb-roșilor a recunoscut că a intervenit și în perioada în care Adrian Mihalcea era antrenor la Dinamo și și-a adus aminte de vremea când era înjurat pentru că echipa termina „doar” pe locul doi.

ADVERTISEMENT

„M-am implicat când a fost Mihalcea antrenor, dar nu vreau ca numele meu să fie legat de locul 15 și de insolvență. 30.000 de oameni mă înjurau și umpleau gardurile când echipa termina pe locul doi”.

Cristi Borcea despre Dinamo: „E un pacient conectat la aparate”

Borcea compară Dinamo cu un bolnav în fază terminală care este menținut cu chiu cu vai în viață și crede că lucrurile nu se vor schimba până când nu vor ieși din insolvență și nu se va construi un stadion nou.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față, Dinamo n-are niciun viitor. E un pacient conectat la aparate. Dacă îl deconectezi, gata! Echipa e condamnată să reziste până atunci când stadionul va fi gata și trebuie să-și rezolve și problema cu insolvența”.

Borcea vrea să îi predea ștafeta fiului său și a explicat cum ar putea Patrick să pună umărul la salvarea lui Dinamo:„Ce ar putea face Patrick Borcea la Dinamo? Sponsor sau pe partea de marketing, dar nu să fie proprietarul clubului”.

ADVERTISEMENT

Cum i-a ajutat Cristi Borcea pe „câini” în acest sezon

FANATIK a aflat că delegația lui Dinamo a stat înainte de meciul din șaisprezecimile Cupei României cu Ripensia la hotelul „Boavista” al lui Cristi Borcea din Timișoara.

Dinamoviștii au fost cazați gratuit, masa și restul cheltuielilor fiind de asemenea suportate de Cristi Borcea.

Cristi Borcea, susținător surpriză pentru Mirel Rădoi

Cristi Borcea își pune speranțele în Mirel Rădoi însă în cazul în care ar pleca de la națională e de părere că Olăroiu este singurul antrenor care poate salva situația:

„Avem încredere în Rădoi. Cel mai bun antrenor la ora actuală, atât intern, cât și extern, este Olăroiu. Eu l-am văzut cum lucrează, am fost prin Dubai. Olăroiu e conectat 24/24 la fotbal.

Și când te duci la masă, și dacă joci o tablă, și dacă stai în piscină, el numai de fotbal vorbește. Dacă Rădoi pleacă, singurul care ne poate califica este numai și numai Olăroiu!”, a spus Cristi Borcea pentru Digi Sport.

 

ADVERTISEMENT