Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Borcea știe ce va face nașul Gigi Becali cu FCSB. ”Vă spun că asta e situația exactă”. Video exclusiv

Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la FCSB, iar Cristi Borcea a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că acest lucru se va întâmpla dacă nașul său nu va fi lăsat în pace.
30.04.2023 | 14:28
Cristi Borcea stie ce va face nasul Gigi Becali cu FCSB Va spun ca asta e situatia exacta Video exclusiv
Cristi Borcea știe ce va face nașul Gigi Becali cu FCSB. „Vă spun că asta e situația exactă”. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că finanțatorul vicecampioanei României are intenţia de a-şi anunţa retragerea din fotbal după Rapid – FCSB 1-0. Latifundiarul a confirmat informaţiile într-o conferinţă de presă incendiară în care a pus tunurile pe Răzvan Burleanu.

Cristi Borcea, anunț despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

Analizând acest subiect la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde a fost invitatul special al Ioanei Cosma, Cristi Borcea a dezvăluit că este sigur de faptul că Gigi Becali se va retrage de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Derby a fost în tribune la CSA Steaua – Dinamo, dar cred că și problema asta cu Steaua se va rezolva. Gândiți-vă ce ar fi însemnat Steaua să fie unită și să joace în Ghencea pe un stadion nou, cu banii pe care i-a băgat nașu’ (n.r. – Gigi Becali). Și a investit în ei.

Sunt 100% sigur că dacă îl mai șicanează așa mult pleacă. Îl șicanează unul ca Talpan, cei din Armată, mai vine și o supărare cu Feșnic (n.r. – Horațiu Feșnic, care a arbitrat derby-ul Rapid – FCSB 1-0), care a făcut ce a făcut.

ADVERTISEMENT

Acolo Mutu a câștigat meciul. Având un lot mult mai slab decât al Stelei (n.r. – FCSB) în toate compartimentele, ce a făcut? A făcut ca cel mai bun fotbalist al lor (n.r. – Florinel Coman) să nu mai joace din minutul 10. Acolo a riscat, dar l-a potolit”, a declarat Borcea, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Pretențiile lui Gigi Becali pentru a se întâlni cu Răzvan Burleanu

Trâmbițata retragere a lui Gigi Becali de la FCSB a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Modertorul emisiunii e convins că patronul ”roș-albaștrilor” nu vrea să renunțe la jucăria lui preferată.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu nu crede în anunțul retragerii lui Gigi Becali, dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Șeful fotbalului din România este de părere că o persoană interesată de bani și imagine nu se poate retrage din fenonem.

Președintele FRF a anunțat că vrea să se vadă față în față cu Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că a fost contactat de Burleanu și a enumerat cele trei pretenții pe care le are și care i-ar putea schimba decizia de a se retrage din fotbal.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT