Sport

Cristi Săpunaru, gafă în Poli Iași – Rapid. Căpitanul gilueștenilor le-a făcut un gol cadou moldovenilor

Cristi Săpunaru a comis o eroare colosală în Poli Iași - Rapid. Căpitanul oaspeților a comis-o la golul marcat de Bettaieb
24.02.2024 | 21:36
Cristi Sapunaru gafa in Poli Iasi  Rapid Capitanul giluestenilor lea facut un gol cadou moldovenilor
Cristi Săpunaru, gafă în Poli Iași - Rapid. Căpitanul gilueștenilor le-a făcut un gol cadou moldovenilor. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru (39 de ani) s-a făcut de râs în Copou. Veteranul din defensiva alb-vișiniilor a greșit grav la golul prin care Poli Iași a egalat-o la unu pe Rapid.

Cristi Săpunaru, gafă uriașă în Poli Iași – Rapid

Cristi Săpunaru le-a făcut cadou un gol celor de la Poli Iași. La doar trei minute după ce Ermal Krasniqi deschisese scorul în Copou cu a treia sa reușită în tricoul alb-vișiniu, căpitanul giuleștenilor a dat pe lângă o minge simplă în tușă. Balonul a fost recuperat de Sergiu Buș, care i-a pasat lui Bettaieb și brazilianul a făcut 1-1. – vezi VIDEO

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a început ca titular toate meciurile de SuperLiga ale Rapidului din acest sezon. În cele 27 de etape, stoperul în vârstă de 39 de ani a reușit un gol și un assist.

El a jucat chiar și etapa trecută, cu Hermannstadt, chiar dacă a suferit o accidentare destul de serioasă în victoria din Gruia, 1-0, cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Un nou contract pentru veteran cu alb-vișiniii

Deși va împlini 40 de ani pe 5 aprilie, Cristi Săpunaru are de gând să continue la gruparea de sub Podul Grant. Căpitanul a dezvăluit că va semna un nou contract cu echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

„Diferența o facem toți, pentru că zi de zi muncim, indiferent cine este în termen sau vine de pe bancă trebuie să ajute această echipă.

ADVERTISEMENT

Eu sunt bine, mai am dureri, dar sunt bine. Nu am găsit elixirul tinereții, dacă îl găseam vi-l dădeam și vouă, o să îl caut.

Nu mă interesează să vorbesc despre titlu. Noi avem presiune la fiecare meci pe care îl jucăm, presiunea e normală în fotbal, în sport. Fără preisune, nu poți să faci performanță.

ADVERTISEMENT

Prefer să mă gândesc de la meci la meci decât la ce voi face peste 4-5 etape sau câte puncte trebuie să facem. Când va începe play off-ul vom vedea cât de puternic e Rapidul”, a declarat Cristi Săpunaru, la finalul partidei cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT