Sport

Cristi Săpunaru, pe antibiotice în Turcia! Ce se întâmplă cu căpitanul Rapidului în cantonamentul din Antalya

Rapid se confruntă cu probleme medicale în cantonamentul din Antalya. Căpitanul Cristi Săpunaru acuză o răceală puternică și este pe tratament cu antibiotice.
10.01.2024 | 15:07
Cristi Sapunaru pe antibiotice in Turcia Ce se intampla cu capitanul Rapidului in cantonamentul din Antalya
Cristi Săpunaru a jucat doar 45 de minute în ultimul meci cu Sabah. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid se află în Antalya unde pregătește a doua parte a campionatului, iar jucătorii lui Cristiano Bergodi au disputat deja două meciuri amicale cu Sakaryaspor și Sabah Baku. Chiar dacă Albion Rrahmani a revenit pe teren, un alt jucător de bază nu e apt 100%.

Rapid, probleme cu Cristi Săpunaru în cantonamentul din Antalya

Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, se confruntă din week-end-ul trecut cu o răceală extrem de puternică și este pe antibiotice. FANATIK a aflat că fundașul central în vârstă de 37 de ani s-a simțit rău la meciul cu azerii, având dureri de cap!

ADVERTISEMENT

Săpunaru a intrat în debutul reprizei a doua a meciului cu Sabah și a rămas pe teren până la finalul partidei. În Antalya vremea a fost una extrem de ploioasă în ultimele zile, ceea ce probabil a înrăutățit starea stoperului. Și în timpul meciului cu Sabah a plouat.

Cu toate acestea, fanii Rapidului nu trebuie să își facă prea multe griji. Cel mai probabil, Cristi Săpunaru va fi recuperat în următoarele zile și se va putea pregăti la capacitate maximă.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, decisiv la primul gol al lui Borisav Burmaz în tricoul „vișiniu”

În minutul 61 al meciului cu Sabah a avut loc un moment interesant. Andrei Borza a centrat în careu, iar un fundaș azer a lovit mingea cu mâna. Alexandru Albu a luat balonul pentru a executa lovitura de la 11 metri.

Burmaz însă a vrut și el să execute și a „negociat” cu mijlocașul încercând să îl convingă să îi acorde șansa primului gol în tricoul Rapidului. Burmaz era gata să renunțe, dar Cristi Săpunaru i-a transmis lui Albu: „Lasă-l să bată el!”.

ADVERTISEMENT

Rapid i-a pierdut și pe Claudiu Petrila și Xian Emmers

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Rapid nu se putea baza pe serviciile lui Claudiu Petrila în următoarele două săptămâni și mijlocașul va rata astfel întreaga perioadă de pregătire, dar și primele meciuri din campionat.

Jucătorul venit de la CFR Cluj s-a accidentat în meciul cu Universitatea Craiova de pe data de 29 octombrie. Petrila se va întoarce la antrenamente abia peste două săptămâni, așa că va rata primele meciuri oficiale din 2024.

ADVERTISEMENT

Xian Emmers a părăsit cantonamentul Rapidului din cauza unor probleme medicale, iar clubul a anunțat care este situația sa. „Recuperarea lui Xian Emmers nu a decurs cum ne-am fi dorit, jucătorul belgian simțind din nou dureri la articulația degetului mare de la piciorul drept. Xian a părăsit cantonamentul din Turcia și s-a întors în țară pentru mai multe investigații medicale”.


„Giuleștenii” rămân fără nicio victorie după cantonamentul din Antalya în care au debutat toate cele patru noi achiziții: Florent Hasani, Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi și Damjan Djokovic.

  • 19 ianuarie e data la care Rapid va juca primul oficial din 2024 cu FC U Craiova 1948
  • 3 jucători cu probleme medicale are Cristiano Bergodi în acest moment
ADVERTISEMENT