Sport

Cristian Săpunaru nu concepe pași greșiți pentru România în meciurile cu Andorra și Belarus: „Am fi penibili”. Ce le lipsește „tricolorilor” pentru calificare

Cristian Săpunaru nu ia în calcul pași greșiți pentru România în debutul preliminariilor pentru calificarea la Euro 2024. Căpitanul Rapidului știe ce le lipsește „tricolorilor”.
20.03.2023 | 11:25
Cristian Sapunaru nu concepe pasi gresiti pentru Romania in meciurile cu Andorra si Belarus Am fi penibili Ce le lipseste tricolorilor pentru calificare
Cristian Săpunaru nu concepe pași greșiți pentru România în meciurile cu Andorra și Belarus. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cristian Săpunaru a comentat debutul României în preliminariile Euro 2024 la finalul partidei CFR Cluj – Rapid, scor 2-2 în prima etapă a play-off-ului din SuperLiga. Căpitanul Rapidului i-a taxat pe oamenii de fotbal din România care au spus public că Andorra va fi un adversar dificil pentru „tricolori”.

Cristian Săpunaru nu concepe pași greșiți pentru România în primele două meciuri cu Andorra și Belarus: „Am fi penibili!”

Cristian Săpunaru a fost integralist în remiza de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” dintre CFR și Rapid. La finalul meciului, după ce a comentat declarațiile făcute de Dan Petrescu și Cristi Balaj vizavi de faza controversată de la golul anulat gazdelor pe final, căpitanul giuleștenilor a vorbit despre situația echipei naționale înaintea primelor două meciuri din preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Stoperul este de părere că oamenii care au declarat că România trebuie să își facă griji pentru meciurile cu Andorra și Belarus vor răul echipei naționale. „Să ne facem griji de victorie cu Andorra și cu Belarus? Am fi penibili!

Eu consider că cei care apar la TV și spun că trebuie să avem grijă cu Andorra, cu Belarus, cu asemenea echipe, vor răul naționalei. Jucătorilor începe să le fie frică de Andorra!”, a declarat Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

Cristian Săpunaru și-ar fi dorit mai mulți jucători de la Rapid la națională

Horațiu Moldovan este singurul jucător al Rapidului convocat de Edi Iordănescu la echipa națională. Totuși, selecționerul României va miza pe Ionuț Radu titular în poarta „tricolorilor”, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

„Veteranul” din Giulești a recunoscut că și-ar fi dorit ca mai mulți jucători de la Rapid să fie convocați de Edi Iordănescu. „Nu comentez convocările selecționerului, nu sunt în măsură, nu vreau să vorbesc. Așa și eu mi-aș fi dorit să fie mai mulți jucători de la Rapid”, a mai spus Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Cristi Săpunaru este de părere că România se poate califica la un turneu final după o pauză de opt ani, însă „tricolorii” au nevoie de mai multă răutate. „Sunt șanse să prindem turneul final. Să-și dorească toți să joace pentru națională. Ne-ar mai trebui un pic de răutate.

Naționala României are fotbaliști, cu toate că nouă ne place să-i facem în toate felurile. Avem capacitatea și valoarea necesară de a ne califica la Euro, ne trebuie ajutor din toate părțile, asta cred”, au fost declarațiile lui Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu îi avertizează pe „tricolori”, înaintea meciului cu Andorra: „Sută la sută va fi foarte greu”

Printre vocile care au spus că România trebuie să fie în gardă pentru meciul cu Andorra se numără Dan Petrescu. „Bursucul” este convins că ibercii pot detona bomba. „Eu nu mă bag la convocările de la echipa națională. Selecționerul știe mai bine.

Dacă ar fi zece jucători de la CFR, aș fi fericit. Câți avem, trei, nu? Dacă erau și mai mulți, era și mai bine. Sută la sută va fi foarte greu (n.r. în Andorra). Am ajuns să zicem asta, dar trebuie s-o respectăm.

Nimeni să nu creadă că va fi meci ușor, în niciun caz. Cei de acolo au și norocul că preparatorul nostru e acolo, știe prin ce am trecut noi în Andorra”, a declarat Dan Petrescu.


  • Cota exclusivă FORTUNA pentru România: „1,40 este cota pentru „prima repriză: 1/2” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT