Sport

Dan Petrescu, furios după CFR Cluj – Rapid 2-2: ”Viciere de rezultat! Vor să ne curețe!”. Și-a pus la zid și toate vedetele

Dan Petrescu a atacat orice i-a ieșit în cale la finalul meciului CFR Cluj - Rapid 2-2. Tehnicianul a pus ținta pe arbitri, dar nu și-a iertat nici jucătorii.
19.03.2023 | 22:04
Dan Petrescu furios dupa CFR Cluj  Rapid 22 Viciere de rezultat Vor sa ne curete Sia pus la zid si toate vedetele
Dan Petrescu a atacat orice i-a ieșit în cale la finalul meciului CFR Cluj - Rapid 2-2. Tehnicianul a pus ținta pe arbitri, dar nu și-a iertat nici jucătorii. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana en-titre a scos un rezultat de egalitate norocos în fața giuleștenilor, dar ”Bursucul” a acuzat faptul că formației sale i-a fost anulat un gol în minutele de prelungire, pe care îl consideră perfect valabil.

Dan Petrescu nu a iertat pe nimeni după CFR Cluj – Rapid 2-2

La finalul partidei CFR Cluj – Rapid 2-2, din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, antrenorul Dan Petrescu a fost extrem de furios pe arbitraj, însă și-a criticat și jucătorii despre care a afirmat că nu merită să fie la echipa națională.

ADVERTISEMENT

”Vor să o curețe pe CFR! Nu zic că meritam victoria, dar dă-mi ce-i al meu! De unde ofsaid? E viciere de rezultat! A fost gol. Restul e cancan. Știam că așa e înainte de pauză, așa e mereu, nici nu mai vreau pauză.

Se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace. Dacă era spiritul bun… Fiecare se gândește la ce trebuie să facă, nu la meci. Băieții au fost cu capul în nori, mai ales cei patru fundași. Cei patru fundași trebuie să-și asume.

ADVERTISEMENT

Singurul care a intrat bine a fost Braun. Restul, foarte, foarte slabi, nu merită la națională niciunul. Nu știu ce are Camora, are ruptură, nu știu. A jucat puțin accidentat și s-a văzut”, a declarat Petrescu.

Camora, șanse minime să fie prezent la echipa națională

Mario Camora este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dan Petrescu și principala variantă pentru postul de fundaș stânga și pentru Edi Iordănescu la națională. Cel mai probabil, portughezul naturalizat va rata însă convocarea, după ce a ieșit accidentat contra Rapidului.

ADVERTISEMENT

Camora a suferit o accidentare la inghinali și ar putea lipsi cel puțin două săptămâni de la antrenamente. Jucătorul a cerut schimbare în minutul 58 al meciului cu Rapid, fiind înlocuit cu Peteleu.

Jucătorul ar urma să rateze cele două meciuri cu Andorra și Belarus din debutul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024. În aceste condiții, Edi Iordănescu se vede nevoit să cheme de urgență un alt jucător, singura variantă pe care o are la dispoziție în acest moment fiind Raul Opruț.

ADVERTISEMENT

La naționala României se poate vorbi despre un adevărat blestem la nivel de fundași stânga, Nicușor Bancu, unul dintre preferații selecționerului, fiind indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp.

ADVERTISEMENT
Tags: