Sport

Cristiano Bergodi, fără soluții după Rapid – FC Voluntari 1-2: ”Nu ne iese nimic. E criză”

Cristiano Bergodi a recunoscut după meciul Rapid - FC Voluntari 1-2 că echipa sa trece printr-o perioadă de criză, dar crede că este și lipsită de noroc.
10.12.2023 | 00:08
Cristiano Bergodi fara solutii dupa Rapid  FC Voluntari 12 Nu ne iese nimic E criza
Cristiano Bergodi a recunoscut după meciul Rapid - FC Voluntari 1-2 că echipa sa trece printr-o perioadă de criză, dar crede că este și lipsită de noroc. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au pierdut neașteptat în fața ilfovenilor și au ajuns la 4 partide consecutive fără victorie în campionat. La acestea se adaugă și eliminarea încă din faza grupelor în Cupa României Betano.

Reacția lui Cristiano Bergodi după Rapid – FC Voluntari 1-2

La finalul întâlnirii Rapid – FC Voluntari 1-2, din etapa a 19-a din SuperLiga, antrenorul Cristiano Bergodi s-a arătat dezamăgit de faptul că giuleștenii nu au găsit drumul spre poartă deși au controlat jocul.

ADVERTISEMENT

”Nu ne iese nimic și suntem frustrați. Am făcut un meci cu puține ocazii, e o perioadă negativă din toate punctele de vedere. Nu avem nici noroc, dar asta e. E o mică criză, e normal că e o criză de rezultat și e o perioadă în care trebuie să strângem rândurile pentru că nu ne iese nimic.

Am controlat jocul și ați văzut ce goluri am luat, incredibil. E o perioadă grea, nu ne iese nimic. Trebuie să ne antrenăm și să ieșim din această pasă proastă. Sunt probleme, dar nu sunt așa de mari.

ADVERTISEMENT

Jocul a fost unul controlat, am intrat în careu. Probabil nu avem luciditatea în fața porții pentru că am adus baloane în careu. După am luat gol și ne-am pierdut încrederea”, a declarat Bergodi.

Bergodi vorbește despre viitor

Tehnicianul italian nu a vrut să intre în conflict cu suporterii care i-au huiduit pe jucători la finalul meciului și crede că acționarul majoritar Dan Șucu are tot dreptul să fie nemulțumit de prestațiile echipei.

ADVERTISEMENT

”Nu e greu (n.r. – fără sprijinul suporterilor), normal că ne-au dat o mână de ajutor, dar sunt motivele lor. Noi trebuie să tăcem în acest moment și să nu ne agățăm de aceste lucruri. E un moment prost și trebuie să ne regăsim încrederea. 

Au rămas două meciuri până la sfârșitul anului și vom încerca să le câștigăm. Azi am ratat o șansă să urcăm acolo sus. Domnul Șucu poate să spună orice lucru. El este patronul și este normal să fie nemulțumit. Am creat o echipă bună, iar acum e un moment în care nu ne iese nimic. Important e să mergem înainte și să ne recăpătăm încrederea”, a spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Alex Ioniță a fost extrem de marcat de această înfrângere cu FC Voluntari și a mărturisit că e foarte greu să joci când ești huiduit de proprii suporteri. El nu a putut să găsească explicații pentru pasa proastă a giuleștenilor.

ADVERTISEMENT