Sport

Cristiano Bergodi nu-l scoate vinovat pe Săpunaru, după gafa din Poli Iași – Rapid 3-1! „Am încercat să jucăm”

Rapid a pierdut meciul din etapa a 27-a de pe terenul lui Poli Iași, scor 1-3, după ce a condus cu 1-0.
24.02.2024 | 22:35
Cristiano Bergodi nul scoate vinovat pe Sapunaru dupa gafa din Poli Iasi  Rapid 31 Am incercat sa jucam
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a vorbit la finalul partidei cu Poli Iași și s-a declarat dezamăgit de evoluția elevilor săi. Rapid ratează astfel șansa să bifeze 6 victorii din tot atâtea meciuri în anul 2024.

Cristiano Bergodi nu-l scoate vinovat pe Săpunaru, după gafa din Poli Iași – Rapid 3-1!

Cristiano Bergodi nu-l vede vinovat pe Cristi Săpunaru pentru eșecul din această seară, deși căpitanul giuleștenilor și-a asumat public vina pentru înfrângerea de pe terenul lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă am pierdut 3 puncte, am avut ocazii bune. Probabil în prima repriză n-am fost așa de buni, dar în a doua parte ei au schimbat sistemul de joc și echipa noastră și-a revenit. E un duș rece care ne pune cu picioarele pe pământ, pentru că probabil am primit prea multe felicitări în ultima vreme.

Nu știu dacă greșeala lui Săpunaru a fost decisivă. Am încercat să jucăm, am avut două ocazii bune și după ce am fost egalați. Nu am văzut că echipa a căzut psihic după acea greșeală. Am schimbat ceva, dar…

ADVERTISEMENT

După golul egalizator Poli Iași a crezut că poate câștiga. Noi am fost puțin dezechilibrați după golul de 1-1. Sper că jucătorii au înțeles. După 5 victorii a venit și o înfrângere. În continuare trebuie să mergem înainte”, a declarat Cristiano Bergodi.

„Nu se resimte presiunea luptei la titlu”

Antrenorul italian al Rapidului susține că jucătorii săi nu resimt presiunea luptei la titlu. Giuleștenii rămân la 7 puncte în spatele liderului FCSB, care are un meci mai puțin.

ADVERTISEMENT

„Nu se resimte presiunea luptei la titlu. Azi am venit aici să câștigăm. Am fost în avantaj, dar apoi s-a întâmplat acel episod. Sunt greșeli care se pot întâmpla. Nu e o problemă. Important e ca băieții să aibă încredere în continuarae în ei”, a adăugat Cristiano Bergodi.

Rapid a deschis scorul cu Poli Iași în minutul 52 prin Krasniqi, dar trei mainute mai târziu moldovenii egalau în urma unei gafe a lui Cristi Săpunaru. În ultimele minute de joc, ieșenii aveau să mai marcheze de două ori prin Alin Roman și Harrison.

ADVERTISEMENT

Echipele de start

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Samoya, Fl. Ilie, Marchioni, Stefanovici – L. Mihai, Bordeianu, Saghiri – Buș, Bettaieb
Rezerve: Niga, Martac, Katanec, Farcaș, Itu, Jatoba, A. Roman, Oliveira, Harrison, Kabran
Absenți: Lung, Ispas (accidentați)
Antrenor: Leo Grozavu

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Krasniqi, Djokovic, Al. Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani
Rezerve: Drăghia, Bădescu, Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Cîrjan
Absenți: Emmers, Onea, Kait (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

ADVERTISEMENT