Sport

Cristiano Ronaldo a închiriat 17 camere la cel mai luxos hotel din Riad! Suma fabuloasă pe care o va achita lunar

Cristiano Ronaldo are parte de condiții super luxoase în Arabia Saudită. Starul portughez plătește o avere pentru două etaje ale celui mai luxos hotel din Riad.
09.01.2023 | 12:55
Cristiano Ronaldo locuiește într-un apartament de lux din Riad. Sursă foto: fourseasons.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost nevoit să se mute în Riad, cu familia, după transferul la Al-Nassr, iar starul portughez are parte de condiții ieșie din comun în cel mai luxos hotel din capitala Arabiei Saudite. Familia cvintuplului Balon de Aur ocupă două etaje ale hotelului Four Seasons.

Cristiano Ronaldo plătește 280.000 de euro lunar pentru locuința din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a semnat cel mai mare contract din istoria sportului în momentul în care a ales să joace pentru Al-Nassr și urmează să încaseze 200 de milioane de euro pe sezon. Starul portughez a fost nevoit să își schimbe locuința după transferul în Arabia Saudită, iar familia fostului fotbalist de la Manchester United are la dispoziție două etaje din cel mai luxos hotel din Riad.

ADVERTISEMENT

Atacantul portughez va plăti lunar 280.000 de euro pentru cele 17 camere rezervate pentru familie și pentru oamenii de securitate din preajma lusitanului, anunță Daily Mail. Totuși, Cristiano Ronaldo nu va locui la hotel pe toată perioada contractului cu Al-Nassr.

Cele două etaje au fost închiriate doar pentru o lună, perioadă în care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez vor căuta o vilă a lor. „Vizitatorii noștri se pot bucura de o priveliște unică asupra orașului. Găsesc aici un living personalizat, un birou privat, o sală de mese și o cameră media”, este descrierea pusă la dispoziție de site-ul oficial al hotelului de lux.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu a debutat încă pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo nu și-a trecut în cont primele minute oficiale în tricoul lui Al-Nassr. Debutul starului portughez este amânat din cauza incidentului din luna aprilie a anului 2022 în care a fost protagonist.

La finalul partidei dintre Manchester United și Everton, lusitanul i-a spart telefonului unui fan și a fost suspendat timp de două meciuri, decizie venită în luna noiembrie a anului trecut. Astfel, Ronaldo nu a fost inclus în lot de Rudi Garcia pentru meciul cu Al-Taee, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, noul jucător al saudiților nu va putea fi pe gazon în derby-ul cu Al-Shabab, una dintre adversarele lui Al-Nassr în lupta la titlu din campionatul Arabiei Saudite. Partida va avea loc pe 14 ianuarie, ora 19:30.

Cristiano Ronaldo ar putea debuta pentru Al-Nassr pe 22 ianuarie

Astfel, Cristiano Ronaldo ar putea bifa primele momente în tricoul lui Al-Nassr pe 22 ianuarie, când echipa condusă de Rudi Garcia joacă pe teren propriu cu Al-Ettifaq, în etapa a 14-a din campionatul Arabiei Saudite. Cel mai probabil, fanii saudiți vor epuiza toate biletele rezervate pentru meciul de pe „Mrsool Park”.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat și în victoria cu Al-Taee de pe teren propriu. Cele 28.000 de locuri au fost ocupate de suporterii lui Al-Nassr cu scopul de a-l putea urmări la treabă pe Cristiano Ronaldo. Totuși, debutul fotbalistului care va împlini 38 de ani la începutul lunii viitoare a fost amânat.

ADVERTISEMENT