Sport

S-a stabilit data la care Cristiano Ronaldo își va putea face debutul la Al-Nassr. Care va fi primul adversar al starului portughez

Cristiano Ronaldo nu va putea debuta pentru Al-Nassr în partida cu Al-Taee, vineri, 6 ianuarie. Starul lusitan este suspendat pentru două partide.
07.01.2023 | 23:49
Sa stabilit data la care Cristiano Ronaldo isi va putea face debutul la AlNassr Care va fi primul adversar al starului portughez
Cristiano Ronaldo nu va putea debuta la Al-Nassr în următorul meci. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
07-01-2023
21:53

Ronaldo știe data debutului la Al-Nassr

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va debuta la noua sa echipă Al-Nassr, pe 22 ianuarie, într-un meci din campionatul Arabiei Saudite.

O sursă din cadrul clubului a declarat pentru AFP că Ronaldo va putea să evolueze la Al-Nassr după ce gruparea saudită a reziliat, de comun, acord, contractul cu jucătorul camerunez Vincent Aboubakar, pentru a se putea alinia regulilor stabilite de Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită, conform cărora cluburile nu pot avea mai mult de opt jucători străini în lot.

Cristiano Ronaldo are de efectuat şi două etape de suspendare, una a făcut-o deja le partida cu Al Taee, iar a doua o va efectua la întâlnirea cu Al Shabab. În aceste condiții, portughezul va fi disponibil pentru meciul cu Al Ettifaq, din data de 22 ianuarie.

06-01-2023
15:08

Cristiano Ronaldo nu este în lotul lui Al-Nassr pentru partida cu Al-Taee

Debutul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr este amânat după suspendarea primită de starul portughez pe vremea când evolua pentru Manchester United. 

Fotbalistul lusitan nu se află în lotul aliniat de Rudi Garcia pentru meciul reprogramat de ieri împotriva lui Al-Taee, care se joacă, vineri, 6 ianuarie, de la ora 17:00, în etapa a 12-a din campionatul Arabiei Saudite. 

Fostul fotbalist al lui Real Madrid, Juventus și Manchester United a fost suspendat două meciuri de către FA după incidentul din luna aprilie a anului trecut.

Superstarul portughez i-a spart telefonul unui fan englez după ce l-a lovit peste mână. Cel mai probabil, Ronaldo va absenta și la meciul viitor al lui Al-Nassr, în deplasare, împotriva lui Al-Shabab, locul 2 din Arabia Saudită.

05-01-2023
13:09

Partida Al-Nassr - Al-Taee, amânată din cauza unor defecțiuni la stadion

Oficialii clubului Al-Nassr, unde a fost legitimat de curând superstarul Cristiano Ronaldo, au amânat întâlnirea cu Al-Taee, din etapa a 12-a a campionatului Arabiei Saudite, care ar fi trebuit să aibă loc joi, 5 ianuarie, de la ora 17:00.

”Din cauza apariției unor defecțiuni electrice la stadion după o ploaie torențială, Al-Nassr Club a primit acceptul de a amâna meciul Al-Taee. Partida va avea loc mâine, vineri, 6 ianuarie”, se arată în comunicatul grupării din Riyadh.

Cristiano Ronaldo nu va putea juca pentru noua sa formație în această întâlnire, fiind suspendat două etape de Federația Engleză de Fotbal, pentru că a spart telefonul unui fan în aprilie anul trecut.

05-01-2023
10:59

Cristiano Ronaldo ar putea trece peste decizia FA și ar putea evolua pentru Al-Nassr. Ce riscă starul portughez

Cristiano Ronaldo, suspendat două etape de Federația Engleză de Fotbal, pentru că a spart telefonul unui fan în aprilie anul trecut, nu va putea debuta la Al-Nassr în meciul de diseară cu Al-Taee, de la ora 17:00. 

Starul portughez se afla la Manchester United pe vremea când a primit suspendarea, însă interdicția se aplică în continuare la noul club. În cazul în care Cristiano Ronaldo trece peste decizia FA, acesta riscă pedepse suplimentare. 

Al-Nassr, formația care îi asigură lui Cristiano Ronaldo un salariu de 200 de milioane de euro pe sezon, este nerăbdătoare să-l vadă la treabă pe atacantul portughez pe un stadion arhiplin. Liderul din Arabia Saudită nu a confirmat că va accepta interdicția primită din partea forului britanic. 

În cazul în care Cristiano Ronaldo va fi pe gazon în meciul cu Al-Taee, Al-Nassr va fi amendată, iar atacantul portughez s-ar putea confrunta cu alte probleme mult mai serioase, anunță Daily Mail

Cristiano Ronaldo a fost suspendat două etape pentru că a lovit peste mână un fan și i-a spart telefonul, fiind sancționat în luna aprilie a anului trecut cu o amendă de 50.000 de lire sterline. 

Cristiano Ronaldo era așteptat să debuteze la Al-Nassr după prezentarea grandioasă de pe stadionul „Mrsool Park”, în meciul cu Al-Taee, joi, 5 ianuarie, ora 17:00. Totuși, superstarul lusitan, care încasează 200 de milioane de euro pe sezon în Arabia Saudită, nu poate evolua pentru că este suspendat de Federația Engleză de Fotbal.

Cristiano Ronaldo nu poate debuta la Al-Nassr în următorul meci. Starul portughez este suspendat după un incident în Premier League

Fanii lui Al-Nassr au luat cu asalt casele de bilete pentru următorul meci al lui Al-Nassr împotriva lui Al-Taee de pe teren propriu. Clubul saudit a vândut toate cele 28.000 de bilete puse la dispoziție, iar suporterii îl așteptau cu nerăbdare să-l vadă la treabă pe cvintuplul Balon de Aur.

ADVERTISEMENT

Totuși, fostul fotbalist de la Manchester United a primit o suspendare de două partide din partea Federației Engleze de Fotbal pentru un incident petrecut în luna aprilie a anului 2022, anunță Daily Mail.

La sfârșitul anului trecut, Cristiano Ronaldo a primit o amendă în valoare de 50.000 de euro și a primit o suspendare de două etape. Cristiano Ronaldo nu a mai evoluat pentru echipa de club de pe 6 noiembrie, când era titular la Manchester United în înfrângerea, scor 1-3 cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, amânat. Starul portughez, suspendat pentru că a spart telefonul unui fan

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui incident neplăcut la finalul meciului Everton – Manchester United 0-1, în luna aprilie a anului trecut. Atacantul din naționala Portugaliei, extrem de nervos, a dat cu mâna și a spart telefonul unui fan în drumul spre vestiare.

Astfel, după decizia unei comisii din cadrul FA, care a investigat gestul nervos al lui Cristiano Ronaldo, forul britanic l-asuspendat pe cvintuplul Balon de Aur pentru două meciuri la echipa de club.

ADVERTISEMENT

Sarah Kelly, mama băiatului căruia Ronaldo i-a spart telefonul, declara la acea vreme că mână fiului său era învinețită. „Ronaldo a trecut pe lângă el, a dat cu palma peste telefonul fiului meu și a continuat drumul. Se poate observa vânătaia de pe mâna fiului meu. Eu plângeam și eram în stare de șoc. Și Jacob a fost șocat complet. El suferă de autism și dispraxie.

Nu i-a picat bine ce s-a întâmplat. Era foarte supărat și nu va mai vrea să meargă la un alt meci. A fost prima partidă de fotbal la care a mers și s-a întâmplat asta…”, erau cuvintele mamei băiatului.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Manchester United, dar își va ispăși pedeapsa la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu exploziv înainte de plecarea la naționala Portugaliei, în care a dus acuzații grave celor de la Manchester Unite, ulterior, despărțindu-se de clubul de pe Old Trafford. Totuși, suspendarea acordată de FA a rămas în vigoare, iar Cristiano Ronaldo își va ispăși pedeapsa la Al-Nassr.

„Orice sancțiune disciplinară de până la patru meciuri sau până la trei luni care a fost impusă unui jucător de către fosta asociație, dar care nu a fost încă (în întregime) executată până la data transferul va fi executat de noua asociație la care jucătorul a fost înregistrat pentru ca sancțiunea să fie executată la nivel intern”, susține Articolul 12.1 din Regulamentul FIFA privind statutul și transferul jucătorilor.

Astfel, pe lângă meciul cu Al-Taee, Cristiano Ronaldo va rata și partida cu Al-Shabab, ocupanta poziției a doua în clasamentul din Arabia Saudită. Al-Nassr se află pe primul loc, cu 26 de puncte în 11 meciuri. Va fi indisponibil și cu Al Shabab, pe 14 ianuarie. Astfel, debutul și-l va face pe 21 ianuarie, cu Ettifaq.

ADVERTISEMENT