Sport

Cristiano Ronaldo a reacționat imediat după ce fiul său a devenit în premieră campion. CR7 Jr. îi calcă pe urme tatălui său! Foto

Cristiano Ronaldo a reacționat instant pe rețelele de socializare după ce fiul său, Cristiano Ronaldo Jr., a cucerit primul trofeu de campion.
06.03.2024 | 12:00
Cristiano Ronaldo a reactionat imediat dupa ce fiul sau a devenit in premiera campion CR7 Jr ii calca pe urme tatalui sau Foto
Fiul lui Cristiano Ronaldo a câștigat în premieră titlul de campion. Foto: Instagram - @alnassr.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a oferit o primă reacție pe rețelele de socializare după ce fiul său a cucerit primul titlu de campion. Cristiano Ronaldo Jr. a câștigat campionatul alături de echipa U13 a saudiților de la Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo a reacționat imediat după ce fiul său a devenit în premieră campion

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai titrați fotbaliști din istorie. Starul portughez care evoluează în prezent pentru Al-Nassr a cucerit numeroase campionate în Anglia, Spania sau Italia. Fiul cel mare al lusitanului îi calcă pe urme tatălui său.

ADVERTISEMENT

După ce și-a urmat tatăl și a trecut prin academiile celor de la Real Madrid, Juventus și Manchester United, Cristiano Ronaldo Jr. evoluează în prezent pentru echipa U13 a celor de la Al-Nassr. Fiul lui Ronaldo a pus umărul la campionatul cucerit de Al-Nassr U13, în sezonul 2023/2024.

Reacția lui Cristiano Ronaldo nu a întârziat să apară. Starul lusitan a avut un mesaj de felicitare pentru întreaga echipă după cucerirea titlului în Arabia Saudită. „Felicitări echipă”, a scris Ronaldo pe X (n.r. fostul Twitter).

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo Jr., număr „7” și căpitan la Al-Nassr U13

Cristiano Ronaldo Jr. a semnat și a debutat în tricoul echipei U13 a lui Al-Nassr în octombrie 2023. Fiul fostului atacant de la Manchester United, Real Madrid sau Juventus poartă tricoul cu numărul „7”, la fel ca tatăl său.

Mai mult decât atât, Cristiano Ronaldo Jr. este căpitan și îi dirijează în teren pe coechipieri. Fiul lui Cristiano Ronaldo joacă atacant și face spectacol în tricoul echipelor la care evoluează. Pe lângă talent, Cristiano Ronaldo Jr. se antrenează din greu pentru a arăta foarte bine din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Nici Cristiano Ronaldo, ajuns la 39 de ani, nu se lasă mai prejos. Cvintuplul Balon de Aur a început în forță a doua parte a campionatului din Arabia Saudită. Atacantul a marcat 4 goluri în primele 4 meciuri oficiale ale anului. În ultima etapă, Ronaldo a fost suspendat.

Al-Nassr, departe de titlu în Arabia Saudită

Al-Nassr, vicecampioană en-titre în Arabia Saudită, este departe de titlu și în actuala stagiune. După 22 de etape, echipa lui Cristiano Ronaldo ocupă locul 2 în clasament, la 9 puncte în spatele liderului Al-Hilal.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Al-Nassr este calificată în sferturile Ligii Campionilor Asiei, unde o înfruntă în „dublă” manșă pe Al-Ain din Emiratele Arabe Unite. Dacă trece de Al-Ain, echipa lui Ronaldo dă piept în semifinale cu învingătoarea din meciul Al-Hilal – Al-Ittihad.

ADVERTISEMENT