Sport

Cristiano Ronaldo, apariție uluitoare în Arabia Saudită. A luat sabia în mână la sărbătoarea țării. Video

Cristiano Ronaldo face furori după transferul la Al Nassr, iar ultima apariție, la un eveniment extrem de important în Arabia Saudită, a surprins pe toată lumea.
23.02.2023 | 00:17
Cristiano Ronaldo face furori după transferul la Al Nassr, iar ultima apariție, la un eveniment extrem de important în Arabia Saudită, a surprins pe toată lumea. Sursă foto: Twitter AlNassrFC
ADVERTISEMENT

Starul portughez a fost aproape să se accidenteze înaintea meciului de campionat cu Al Taawon. Atacantul s-a ferit în ultima clipă de o ”intrare prin alunecare” a unui suporter care își dorea să ajungă alături de idolul său.

Cristiano Ronaldo, prezență inedită în Arabia Saudită

După ce a dus-o pe Al Nassr în fruntea clasamentului din Arabia Saudită, cu golaveraj superior față de Al Ittihad și Al Shabab, Cristiano Ronaldo și-a permis să meargă la cea mai mare sărbătoare a țării din zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Starul portughez a petrecut alături de colegii săi de echipă ”Ziua înființării”. Pe 22 de februarie, în Arabia Saudită se sărbătorește întemeiera țării de către Imam Mohammed bin Saud, iar toată lumea trebuie să participe la eveniment.

Astfel că nici Ronaldo nu a scăpat. Megastarul în vârstă de 38 de ani a fost îmbrăcat în alb complet, cu o eșarfă verde, care reflectă culoarea de pe steagul Arabiei Saudite, iar în mână a avut o sabie de războinic.

ADVERTISEMENT

Lusitanul a fost extrem de zâmbitor pe toată durata evenimentului, iar clubul Al Nassr a postat un videoclip și mai multe fotografii inedite de la sărbătoare pe contul de Twitter. Iar de aici se vede că Ronaldo a fost tot timpul în centrul atenției.

Ronaldo, recorduri pe bandă rulantă și în Arabia Saudită

La începutul lunii februarie, Cristiano Ronaldo a spart gheața în Arabia Saudită și a reușit să marcheze împotriva lui Al-Fateh primul gol în campionat. El a înscris în minutul 90+3, dintr-o lovitură de la 11 metri și a adus un punct pentru Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Odată mașinăria pornită, portughezul a făcu un adevărat show la următoarea întâlnire, cu Al Wehda. Ronaldo a izbutit nu mai puțin de patru goluri în partida cu Al Wahda și a fost notat pentru prestația sa cu 9,7.

Odată cu prima reușită din meciul cu Al Wehda, Cristiano Ronaldo a ajuns la borna de 500 de goluri marcate în campionatele în care a jucat: liga portugheză, Premier League, Primera Division, Seria A şi Premier League Arabia.

ADVERTISEMENT

În total, starul portughez a ajuns la 822 de goluri marcate în carieră, în 1.148 de meciuri disputate. Şi aici, CR7 are duelul său cu Lionel Messi, argentinianul având 796 de reuşite în carieră, până acum.

ADVERTISEMENT