Sport

Cristiano Ronaldo, cadou de lux pentru Georgina Rodriguez: ”Sunt fără cuvinte”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez duc o viață de lux și asta s-a putut observa și din ultimul cadou pe care portughezul i l-a făcut iubitei sale.
14.10.2021 | 19:27
Cristiano Ronaldo cadou de lux pentru Georgina Rodriguez Sunt fara cuvinte
Georgina Rodriguez a oferit prima reacție după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.
ADVERTISEMENT

Averea superstarului de la Manchester United este una considerabilă și acest lucru îi permite să-și facă toate poftele.

Ultima dintre acestea este achiziționarea unui automobil extrem de rar pentru care a cheltuit nu mai puțin de 10.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cadou impresionat pentru Georgina Rodriguez de la Cristiano Ronaldo

Și pentru ca superba sa iubită să nu fie invidioasă pe mașina care a ajuns de curând în garajul lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul a surprins-o pe Georgina Rodriguez cu un cadou care practic a lăsat-o fără cuvinte pe partenera sa.

Fotbalistul portughez i-a făcut cadou iubitei sale un dulap imens în care să-și țină bijuteriile. Însă nu este orice fel de dulap, ci unul marca Louis Vuitton, modelul Malle Vendome, care costă 125.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Darul primit de la Ronaldo a impresionat-o maxim pe bruneta de 27 de ani, aceasta postând pe rețelele de socializare cadoul primit. Pe lângă dulapul de bijuterii în fotografie mai apar doi dintre cei patru copii ai cuplului, iar Georgina a scris: ”Am rămas fără cuvinte!”

Cristiano Ronaldo cadou Georgina Rodriguez

Georgina, bijuterii de 3.000.000 de euro

Uluitorul dulap Louis Vuitton Malle Vendome are opt sertare pentru cele mai scumpe brățări și inele ale frumoasei brunete și este înalt de aproape 1,4 metri.

ADVERTISEMENT

Acesta mai are o oglindă și un bust în care Georgina poate atârna unele dintre cele mai prețioase coliere ale sale. Modelul Malle Vendome a fost conceput pentru a celebra deschiderea noului magazin Louis Vuitton din Piața Vendome din Paris.

Partenera lui Cristiano Ronaldo este o pasionată de bijuterii, colecția sa fiind estimată la o valoare de peste 3.000.000 de euro. Frumoasa brunetă s-a îmbrăcat cu diamante în valoare de 92.000 de euro la începutul lunii trecute, când a mers la Festivalul de Film de la Venezia, purtând patru inele strălucitoare, un colier floral și cercei marca Giardini Segreti.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a scăpat de părocesul de viol

Georgina Rodriguez va juca într-un nou documentar Netflix, care va fi lansat în curând și care se va concentra pe viața sa și care va arăta drumul de la sărăcie la bogăție. Ea recunoaște în acest material că așteaptă ca Ronaldo să o ceară în căsătorie și să-i pună inelul pe deget.

Atacantul portughez a primit o veste bună din Statele Unite ale Americii în această lună, unde era pe rol procesul de viol intentat de Kathryn Mayorga. Un judecător din Nevada a decis să respingă cazul, după ce avocaţii femeii ar fi folosit documente furate.

Kathryn Mayorga şi-a dorit să primească daune în valoare de 72.000.000 de dolari, iar suma era defalcată astfel: 24.000.000 dolari pentru durerea şi suferinţa din trecut, 24.000.000 dolari pentru durerea şi suferinţa pe care le va simţi în viitor şi 24.000.000 dolari pentru despăgubiri.

ADVERTISEMENT