Fotbal international

Cristiano Ronaldo, descriere pentru Leo Messi înainte de Cupa Mondială: ”Nu e tipul care vine la mine acasă”

În interviul acordat în presa britanică înainte de plecarea la Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo i-a făcut o scurtă caracterizare marelui său rival Leo Messi.
18.11.2022 | 10:15
Cristiano Ronaldo descriere pentru Leo Messi inainte de Cupa Mondiala Nu e tipul care vine la mine acasa
În interviul acordat în presa britanică înainte de plecarea la Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo i-a făcut o scurtă caracterizare marelui său rival Leo Messi. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cei doi au dominat lumea fotbalului în ultimii 15 ani, și-au împărțit trofeele individuale sau cu echipele de club și au fost mereu o motivație unul pentru celălalt.

Cum e văzut Leo Messi de Cristiano Ronaldo

În interviul acordat jurnalistului britanic Piers Morgan, chiar înainte de plecarea la Cupa Mondială din Qatar, Cristiano Ronaldo a vorbit despre relația pe care o are cu Leo Messi și l-a descris pe argentinian ca un fotbalist de înaltă clasă.

ADVERTISEMENT

”Un jucător uimitor, este magic, de top… Ca persoană, împărțim scena de 16 ani, imaginați-vă, 16 ani. Am o relație grozavă cu el. Nu suntem prieteni apropiați. Nu e tipul care vine la mine acasă, cu care vorbesc la telefon, nu e așa, dar pentru mine e ca un coleg de echipă.

Este un tip pe care îl respect foarte mult pentru modul în care vorbește mereu despre mine. Chiar și soția lui sau soția mea, prietena mea, întotdeauna se respectă și sunt amândouă din Argentina.

ADVERTISEMENT

Prietena mea este din Argentina. Așa că e bine. Ce am de gând să spun despre Messi? Un tip grozav care face lucruri grozave pentru fotbal”, a declarat Ronaldo în interviul cu Piers Morgan, conform Mirror.

Pe cine vrea Ronaldo campioană în Premier League

Întrebat despre lupta la titlu din acest sezon de Premier League, Cristiano Ronaldo nu s-a ferit să recunoască faptul că admiră foarte mult o rivală a lui Manchester United, lucru care ridică niște semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu câștigă Manchester United, atunci da, mi-ar plăcea să o văd pe Arsenal campioană. Îmi face plăcere să-i urmăresc când joacă. Îl admir pe antrenorul lor. Cred că au o echipă bună, chiar îmi place”, a spus portughezul.

În prima parte a interviului exploziv, Ronaldo l-a atacat pe antrenorul Erik ten Hag, dar și alte persoane din cadrul clubului Manchester United, încercând parcă să-și forțeze plecarea de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au degenerat în ceea ce-l privește pe starul de 37 de ani după acest interviu, iar două foste glorii din Premier League, Rio Ferdinand și Jamie Carragher, consideră că acesta este sfârșitul său la Manchester United.

ADVERTISEMENT