Sport

Cristina Neagu a făcut scandal după meciul pierdut cu Esbjerg: „În repriza a doua a fost furt pe față”. Video

Cristina Neagu a fost extrem de supărată după ce CSM București a pierdut cu 31-33 cu Esbjerg și a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.
07.05.2023 | 19:35
Cristina Neagu a facut scandal dupa meciul pierdut cu Esbjerg In repriza a doua a fost furt pe fata Video
Cristina Neagu, imaginea dezolării la meciul cu Esbjerg. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu nu a putut întoarce soarta calificării, iar „tigroaicele” au pierdut și returul împotriva danezelor de la Esbjerg, iar jucătoarea și-a vărsat nervii și frustrarea la finalul partidei.

Cristina Neagu, un car de nervi după CSM București – Esbjerg 31-33

Cristina Neagu s-a supărat pe toată lumea după ce „tigroaicele” au ratat din calificarea în Final Four, deși au avut parte și de susținerea jucătorilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Normal că suntem supărate și dezamăgite, mai ales că am simțit că am fi putut să ne calificăm, însă e greu să joci 7 contra 9 în ultimele minute. Mai ales în repriza a doua când a fost furt pe față!

Acum o să spună lumea că suntem români, că mereu o dăm pe arbitraj. Să spună fiecare ce vrea. Eu spun ce am simțit și cred că cei 5.000 de oameni au simțit la fel. Și voi cred că la fel. 

ADVERTISEMENT

În repriza a doua efectiv au tras pe față cu echipa din Danemarca. Nu zic că nu e o echipă bună, e o echipă foarte bună, dar am simțit mai ales în prima repriză când am condus la trei goluri că putem să întoarcem rezultatul. Însă arbitrajul în repriza a doua a fost într-o singură direcție.

Cristina Neagu: „O a doua mare hoție pe care o trăiesc după Campionatul European împotriva Muntenegrului”

Pur și simplu când oamenii au ceva cu tine îți arată lucrul ăsta. Nici măcar vorbind. Am încercat să vorbesc cu arbitrii, dar efectiv nu mă băga-o în seamă. Nu te poți juca cu sistemul. Este o a doua mare hoție pe care o trăiesc după Campionatul European împotriva Muntenegrului. 

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că am simțit că putem întoarce acest scor. Cred că suntem o echipă care merită să fie în Final Four. De asemenea cred că este o victorie nemeritată a echipei din Danemarca, indiferent de cât de bune sunt. 

Vreau să le mulțumesc oamenilor că au fost alături de noi și ne-au încurajat timp de 60 de minute și au suferit alături de noi și din pricina deciziilor de arbitraj. 

ADVERTISEMENT

Să dai cartonaș roșu unei jucătoare care ridică brațele și lasă să arunce liber la poartă este de neconceput! Mă refer la cartonașul roșu primit de Crina Pintea, iar în partea cealaltă cred că 2-3 eliminări și nici măcar un fault de joc tot meciul. Azi toate mingile s-au întors la ele. Era foarte greu să ne calificăm”.

ADVERTISEMENT