Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Critici dure pentru transferurile „disperate” ale Rapidului: „Cu cine te aperi? Cu Săpunaru la 178 de ani?”

Florin Manea a criticat transferurile lui Sonni şi Tsoumou la Rapid, pe care le consideră realizate în disperare de cauză. Agentul e de părere că Săpunaru ar trebui să se retragă în momentul în care simte că nu mai poate evolua la acelaşi nivel.
20.12.2023 | 13:21
Critici dure pentru transferurile disperate ale Rapidului Cu cine te aperi Cu Sapunaru la 178 de ani
Critici dure pentru transferurile „disperate” ale Rapidului: „Cu cine te aperi? Cu Săpunaru la 178 de ani?”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid trece printr-o perioadă dificilă după ce piese importante din atac precum Petrila şi Rrahmani s-au accidentat grav. “Plombele” Sonni sau Tsoumou nu au avut efectul dorit, iar giuleştenii sunt fără victorie în retur.

“Mi se pare că transferurile sunt făcute haotic, fără niciun plan”

Agentul Florin Manea a criticat mutările realizate în disperare de cauză de giuleşteni şi a remarcat faptul că Rapidul are puţini jucători care să facă şi faza defensivă:

ADVERTISEMENT

“Se ocupă domnul Angelescu, de transferuri… Dacă se ocupă domnul Şucu e mai rău. Când comentez, sunt mulţi oameni care spun că îmi pare rău. Nu se pune problema. Eu ca să mă angajez, trebuie să renunţ la Radu.

Şi nu cred că este un moment propice să merg la orice echipă, Iaşi, Botoşani, şi să renunţ la jucătorii pe care îi am. Mereu am fost rapidist, am crescut acolo, tata a jucat mii de ani la Rapid. Îmi doresc să îşi revină.

ADVERTISEMENT

Din ce văd, nu mi se pare că găsesc soluţia optimă. Mi se pare că transferurile sunt făcute haotic, fără niciun plan. Iei Tsoumou, iei Sonni… Mai bine să aştepte, că nu au îmbunătăţit cu nimic.

“Spuneţi-mi, cu cine te aperi? Cu Săpunaru la 178 de ani?”

Poate doar dacă mergeau la o bătaie organizată, că ăia sunt mari, amândoi. Eu nu sunt înnebunit după Krasniqi. Mi se pare un jucător ca Papeau. Face diferenţa în faza de atac şi nu se apără. 

ADVERTISEMENT

Şi dacă ai Ioniţă, care nu se apără, Papeu, care nu se apără, Krasniqi, care nu se apără, Cârjan, care nu se apără, Borja Valle, care nu se apără… Spuneţi-mi, cu cine te aperi? Cu Săpunaru la 178 de ani?

“E bine să te retragi înainte să ajungi să te facă praf unii pe care nu îi luai în seamă”

Săpunaru trebuie să decidă, că el simte în teren. A fost un jucător foarte bun, indiscutabil. Dacă poate, el ştie. E bine să te retragi înainte să ajungi să te facă praf unii pe care nu îi luai în seamă.

ADVERTISEMENT

S-a mai întâmplat în urmă cu câţiva ani cu Gică Popescu şi Guriţă. Ajunsese să îl dribleze Guriţă. El simte cel mai bine cum este fizic”, a declarat Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Critici dure pentru transferurile „disperate” ale Rapidului

ADVERTISEMENT