Sport

Critici dure la adresa FRF: „Papa a fost ales mai rapid decât selecționerul!”

Gabi Balint și Dănuț Lupu au adus noi critici la adresa Federației Române de Fotbal, iar fostul internațional și atacant al Stelei a spus că Papa a fost ales mai repede decât selecționerul.
20.01.2022 | 19:54
Critici dure la adresa FRF Papa a fost ales mai rapid decat selectionerul
ADVERTISEMENT

Gabi Balint nu înțelege motivul pentru care FRF nu a numit încă un selecționer și crede că timpul pierdut poate fi doar o pierdere pentru națională.

Totodată, Gabi Balint este convinsă că Edi Iordănescu va fi numit în zilele următoare pe postul de selecționer, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Critici dure la adresa FRF

Gabi Balint a adus o serie de critici dure la adresa FRF-ului din cauza întârzierii numirii unui selecționer: „Mutu era mai la îndemâna federalilor, era mai apropiat de Mihai Stoichiță.

Dar, ca idee, Papa a fost ales mai repede decât selecționerul României. Și atât secret… nu vorbim nimic, se lungește mult…

ADVERTISEMENT

Federația își dorește mult un selecționer, antrenorul vrea la națională, dar să stai să discuți atât și să nu ajungi la un numitor comun, nu știu… cine nu vrea să vină sau să pună un selecționer?”.

„Acum toți auzim că ar fi Edi Iordănescu și că mai urmează să se înțeleagă la anumite detalii”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă eram în 1990 mai refuza cineva naționala?”

Dănuț Lupu a continuat ideea pornită de Gabi Balint și crede că, pe lângă gafele făcute de FRF, și antrenorii nu sunt siguri pe ceea ce își doresc, fiind convins că nimeni nu ar fi refuzat naționala dacă lotul era asemănător cu cel din 1990:

„Toți cei care au fost ofertați, ar trebui să se simtă mândri că au fost ofertați pentru a prelua naționala. Dacă eram în 1990 mai refuza vreunul să fie antrenor? 

ADVERTISEMENT

Hagi și Dan Petrescu nu trebuiau să fie ofertați. Nu l-am înțeles pe Gică de ce a făcut așa tam-tam dacă tot nu putea veni selecționer la națională”.

„E de admirat că Edi nu s-a dus în Arabia Saudită, deși avea o ofertă pe bani mulți, din câte înțelesesem eu.

Edi e un antrenor bun și are experiență mai mare decât Mutu. Echipa națională pentru Adi e prea mult momentan”, a mai spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT