Sport

CS Mioveni, 11 transferuri într-o zi. Mihai Costea și alte nume grele pentru promovare

CS Mioveni începe sezonul din Liga 2 Casa Pariurilor cu gândul la promovare, iar pentru a avea șanse reale să-și îndeplinească obiectivul a făcut nu mai puțin de 11 transferuri.
06.08.2023 | 13:37
CS Mioveni 11 transferuri intro zi Mihai Costea si alte nume grele pentru promovare
CS Mioveni începe sezonul din Liga 2 Casa Pariurilor cu gândul la promovare, iar pentru a avea șanse reale să-și îndeplinească obiectivul a făcut nu mai puțin de 11 transferuri. Sursă foto: Facebook CS Mioveni
ADVERTISEMENT

Argeșenii au retrogradat la finalul sezonului precedent din primul eșalon, însă nici nu concep să stea mai mult de un an în Liga 2 Casa Pariurilor. Iar misiunea promovării i-a fost încredințată antrenorului Constantin Schumacher.

11 transferuri făcute de CS Mioveni pentru a ataca promovarea

Din lotul avut în stagiunea trecută, doar șase jucători au decis să rămână alături de gruparea argeșeană, portarii Flavius Croitoru și Valentin Sima, fundașii Dănuț Șerbănică și Ionuț Burnea și mijlocașii Valentin Coșereanu și Daniel Toma.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, conducătorii de la CS Mioveni au fost nevoiți să caute noi jucători cu care să abordeze promovarea. Iar sâmbătă seară au fost prezentați numai puțin de 11 jucători achiziționați în această vară.

Cele mai sonore nume care au ajuns la Mioveni sunt cele ale veteranilor Mihai Costea și Claudiu Herea. Poreclit ”Nilă”, Costea (35 de ani) a jucat ultima dată la Viitorul Dăești, în Liga 3. El are în CV echipe precum FCU Craiova, FCSB, FC Voluntari, Ittihad Kalba (Emirate), Fujairah (Emirate), Al Arabi (Emirate), Chindia , Progresul București și ARO Câmpulung Muscel.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 33 de ani, Claudiu Herea a părăsit-o pe CS Tunari după ce a ajutat la promovarea în Liga 2 Casa Pariurilor și a venit la CS Mioveni. Anterior, el a mai evoluat la Victoria Brănești, FC Viitorul, Rapid, CS Balotești, Sepsi, Petrolul și Metaloglobus.

Fiul lui Dică a semnat cu CS Mioveni

Un alt nume interesant ajuns sub comanda lui Constantin Schumacher este cel al Marius Tomozei. FANATIK a anunțat în exclusivitate că fundașul dreapta de 32 de ani nu va mai continua la Dinamo, acolo unde nu a mai fost dorit de antrenorul Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

La CS Mioveni a ajuns și mijlocașul Marco Dică (18 ani), fiul fostului tehnician al argeșenilor Nicolae Dică. Iar fundașul central brazilian Rafael Garutti (24 de ani) a revenit după ce sezonul trecut a fost împrumutat la Corvinul Hunedoara.

Ceilalți șase fotbaliști care au mai semnat cu CS Mioveni în această vară sunt mijlocașii Christo Bolohan (20 ani), Ion Cărăruș (27 ani), Claudiu Pleșa (19 ani) și Alin Văsălie (21 ani), fundașul Cătălin Gogor (22 ani) și atacantul Luca Tincău (22 ani).

ADVERTISEMENT

CS Mioveni va începe sezonul 2023-2024 din Liga 2 Casa Pariurilor cu o partidă dificilă pe teren propriu. Argeșenii vor întâlni, marți, 8 august, de la ora 18:30, formația Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT