Sport

CSM București, distrusă de Rostov în Liga Campionilor. Adi Vasile, în pericol de demitere. Video

CSM București a pierdut categoric meciul cu Rostov disputat în Sala Dinamo, scor 27-30, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. ”Tigroaicele” rămân fără punct în acest sezon.
18.09.2021 | 18:27
CSM Bucuresti distrusa de Rostov in Liga Campionilor Adi Vasile in pericol de demitere Video
ADVERTISEMENT
18-09-2021
13:59

CSM Bucureşti - Rostov pe Don 27-30

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci. Deși scorul final pare unul destul de strâns, 27-30, CSM București nu a avut nicio șansă. Rusoaicele au luat piciorul de pe accelerație în finalul întâlnirii permițându-și acest lucru după ce la mijlocul reprizei secunde a avut și 11 goluri avans.

Min. 60 – Partida se încheie cu victoria rusoaicelor, scor 30-27.

Min. 55 – CSM profită de relaxarea adversarelor și mai strânge scorul, 20-27.

Min. 50 – Rostov e în continuare la cârma jocului și conduce cu 26-15.

Min. 45 – Rusoaicele au început să-și menajeze vedetele dar mențin diferența, scor 23-12.

Min. 40 – Elevele lui Adrian Vasile au depus armele și rusoaicele au ajuns să conducă la 11 goluri, scor 21-10

Min. 35 – CSM începe prost și repriza a doua, iar Rostov mărește avantajul la 16-10.

Min. 30 – Bucureștencele au avut o reacție de orgoliu pe final și au mai redus din diferență, intrând la pauză cu doar 4 goluri în dezavantaj, scor 9-13.

Min.25 – O nouă perioadă neagră pentru CSM și Rostov și-a mărit avansul la 13-7.

Min. 20 – Meciul curge pe aceleași coordonate și rusoaicele conduc cu 8-5.

Min. 15 – Sarabamnda ratărilor continuă și Rostov păstrează avantajul, scor 6-3.

Min. 10 – Ratările ”tigroaicelor” au fost taxate de Rostov, care s-a distanțat la 5-2.

Min. 5 – Meciul a început cu multe ratări și rusoaicele sunt în avantaj, scor 2-1.

Min. 1 – A început meciul.

Meciul CSM Bucureşti – Rostov pe Don are loc sâmbătă, 18 septembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 2-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. În primul joc “tigroiacele” au reuşit rara contraperformanţă de a avea un avans de trei goluri, cu patru minute înainte de finalul jocului de la Esbjerg, şi a pierde meciul în ultimele cinci secunde! Rusoiacele au învins acasă, cu 26-24, pe Brest Bretagne.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Rostov pe Don

Confruntarea CSM Bucureşti – Rostov pe Don se dispută sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17:00 în Sala “Dinamo” din Capitală şi accesul spectatorilor se face numai pe baza dovezii schemei complete de vaccinare sau a testelor negative PCR ori antigen.

ADVERTISEMENT

Este prima partidă pe teren propriu pentru echipa lui Adi Vasile într-o grupă foarte echilibrată şi de aceea foarte dificilă, din care mai fac parte în afara celor două echipe Esbjerg, Brest, Podravka, Buducnost, Ferencvaros şi Borussia Dortmund. Primele două merg direct în sferturi, locurile 3-6 vor juca optimi în dublă manşă.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Rostov pe Don

Partida CSM Bucureşti – Rostov pe Don se joacă sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17:00 în etapa a 2-a din grupa A a Ligii Campionilor în Sala “Dinamo” din Bucureşti şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Acest meci are un caracter special pentru cei doi antrenori, Adi Vasile respectiv suedezul Per Johansson, pe care îi leagă o strânsă prietenie de pe vremea când nordicul era principal şi românul secund la naţionala Muntenegrului. Ambii ştiu foarte multe despre tactica fiecăruia şi practic este puţin probabil ca vreunul dintre ei să îl surprindă pe celălat cu ceva neştiut.

Ce jucătoare lipsesc din întâlnirea CSM Bucureşti – Rostov pe Don

Este un meci foarte greu pentru ambele echipe, dar la această oră pentru bucureştence are un impact şi mai mare ca urmare a faptului că evoluţiile din acest început de sezon au fost departe de aşteptări. În plus, Adi Vasile a pierdut o piesă importantă, extrema olandeză Smeets s-a accidentat şi va lipsi o bună perioadă. A fost legitimată de urgenţă Alexandra Dindiligan de la Zalău.

ADVERTISEMENT

Per Johansson nu are probleme de lot pentru acest meci şi Rostov, care împarte primele două locuri în Rusia cu ŢSKA Moscova, echipa antrenată de fostul tehnician al Vâlcei, Florentin Pera, poate folosi absolut toate jucătoarele după ce în ultima etapă de campionat a pierdut la Togliatti dar a menajat patru titulare pentru deplasarea de la Bucureşti.

Ambele echipe au făcut transferuri importante în vară

Şi CSM Bucureşti şi Rostov pe Don au făcut achiziţii bune în vară, menite să dea şi mai multă forţă lotului şi să permită obţinerea unor rezultate importante în Europa. La CSM au venit, de la Vipers Kristiansand, Malin Aune şi Emilie Hegh Arntzen, de la Buducnost Ema Ramusovic, olandezele Tess Wester şi Yvette Broch, şi portarul norvegian Marie Davidsen de la Thuringer.

ADVERTISEMENT

Rostov a pus mâna pe două perle de la Gyor, cea mai puternică echipă de handbal feminin din lume de mai mulţi ani, Eduarda Amorim şi Beatrice Edwige, dar pentru o bună perioadă de timp nu se va baza pe vedeta echipei, rusoiaica Anna Viahireva, care a anuţat, ca mai multe colege de lot, faptul că va lua o pauză după participarea la JO de la Tokyo.

Cote la pariuri pentru jocul CSM Bucureşti – Rostov pe Don

Rostov pe Don întruneşte clar mai multe sufragii din partea caselor de pariuri, care acordă rusoiacelor cota de 1,50 pentru a pleca victorioase de la Bucureşti. Cristina Neagu şi compania au avut mereu mari probleme întâlnind această echipă în Sala Polivalentă.

Ultima victorie acasă pentru tigroiace a avut loc în 2018, când s-au impus dramatic, 31-30, pe un final de infarct-. În 2020, când Rostov a fost preluată de Per Johansson acesta l-a bătut categoric pe fostul său coleg Adi Vasile în Capitală, cu 27-22. Rostov are şi două remize la Bucureşti şi  a pierdut de două ori.

ADVERTISEMENT